Mă dădeam în leagăn într-un foisor octogonal, mărișor, ape vii imbratisandu-l la fel și munti. Muzica sferelor inunda totul și intreaga reatea era atât de vie. Un mic pod făcea legătură cu ….o bisericuță a carei cupola era Cerul însuși. La o măsuță mică ….o mana frumoasa, scria ….și versurile cădeau în așa fel încât sa le aud:

Din viul nopții a venit, 

Sunetul neprihănit și flori de lumina, 

Pe frunte așezând, 

Cununa. 

Spirale de petale cântau, 

În versul Domnului ședeau, 

Corole de lumina. 

….

MayRa( regina Maria)…a simțit ca sunt aici și m-a cuprins cu ochii ei verzi frumoși, gânditori. Privirea ei s-a umplut de bucurie și o mireasma frumoasa ne-a îmbrățișat în totalitate. I-am spus aurind. ….am revăzut Foișorul de la mănăstirea Bistrița, locul nostru și un curcubeu frumos s-a asezat între noi. 

A luat penelul și mi l-a dat…acum tu rauresti peste timp cu scrisul, rugăciunea, curgerea. Și toate acestea în timp ce vorbea căpătasera chip…..dansând pe langa noi. Și era multa bucurie și un alai de flori umpluseră Foișorul, graind prin mirosuri minunate. 

MayRa îmi este dor de lumea de aici și cascadele de lumina, de râurile de flori, de bucuriile extatice ale Cerului. Uneori în valsul lumesc se deschid portativele cerești și sunt doar cu voi….suflet la suflet, cântând. Și vazduhesc prin grădinile cerești …uitând parca de cele dense. Însă atunci când mă întorc, la aterizare…mă încearcă așa o nostalgie. 

A deschid un scrin mic…și a scos de acolo…un jurnal frumos în care parca fiecare fila zburda. 

Sunt faptele, trăirile, inaltarile pe care le-am trăit dar pe care nu le-am lăsat sa fie citite și cunoscute. Jurnalul meu de suflet, adevaratul jurnal. Și ce n-a fost scris însă are putere..se dezvăluie prin voi, acum când este timpul. O spirala de flori se activa și freamatul ei ne îmbrățișă într-un mod minunat. 

MayRa…..ce putem face pentru țară noastră vândută, ingenunchiata, manipulata? Zorii noului timp sunt doar în sufletele celor ce știu…..insa dincolo în lumesc, țară noastră este foarte afectata. MayRa deschise o fila din jurnalul ei și îmi arata…plasele întunecate care toxiceaza atmosfera, râurile de otrăvuri care ne afectează mintea, nori multi și negri care îmbrăcau Bucureștiul, un brau maro care înconjura țară…și niște entitati mari, ca niște balauri care mâncau la propriu…..guvernanti, parlamentari, președinți. Ceea ce vezi aici…am știut ca va fi în timpul vostru, un timp minunat însă marcat de multe tentații ,lupta invizibila, probe ale apei, focului, pământului. Însă toate sunt știute și îngăduite ca sa va creșteți discernământul, iubirea de adevăr și credința. 

MayRa îmi arata pe măsuță ei….trei imagini:

O țară măcinată de focul malefic și uratita de ape otrăvitoare, o primavara noua chistica coborând peste o țară noua cu putini oameni și o spirala de flori care strapungeau timpurile, luminand, dezvelind, țesând. Și am întrebat la ultima imagine. De ce spirala de flori? Pentru ca sunt virtuțile după care tanjiti, unități cerești care va coboara în suflet la fiecare tema făcută și aliniată în voi. Aliniată? Da ,căci nu este suficient sa primiti acel răsărit de înțelegeri, mai important este fie aliniate la Voia Domnului și să-i slujiți lui, cu toată dragostea. Și cum putem sa o facem? 

MayRa lua un ac, mai multe fire și incepu…sa facă ceva…un fel de cămașă care curgea extrem de frumos și pe care o așeză după numai câteva minunate pe umerii Tarii. Și voi puteți sa va teseti viață în așa fel încât sa va îmbrăcați și pe voi și țară aceasta cu trăiri pline de Sens. Căci mai mult decât o filosofie cereasca pe voi va expandeaza și va înaltă, trăirile. Spirala florilor…..mă atinse într-un fel minunat și o bucurie imensa se desfăcu …în mine…largindu-se și cuprinzând orașul, țară, intreaga planeta. Si am simțit spirala bucuriei lucrând în toate sufletele și o roua frumoasa pregătind noul timp. 

MayRa lua trei sfere, penelul, activa spirala și spuse: darurile noastre continua prin voi. Străluciți, limpeziți prin scris, bucurați-vă!

Un cântec minunat inunda foișorul și petalele de flori se asezara intr-o cununa micuța. MayRa o puse pe fruntea Tarii..sărutând-o. Știu ca va străluci, frumos și simplu atingand cu razele ei…..zorii unui nou timp. 

Împreună-Una!!!!