Am intrat intr-o sala circulara cu 3 ecrane asemenea unor acvarii care ma invitau sprintar sa cunosc cateva variante posibile in destin. Mai multe familii de lumina erau prezente la fel si ghizii. Imi alesesem corpul, parintii, tara si acum se  stabileau temele de viata, Un cerc roz-mov ca un brau de lumina radianta radie in toti acesti trei ochi cosmici. AraN imi spuse ca vom pleca mai multe fiice unimice sa tesem acest rau de lumina, divinul feminin. In sala in grai unimic intra o fiinta inalta blanda cu chip radiant. Mi-a spus ca una din intruparile a fost de regina in Ramania. Mi-a aratat versul ei asa cum s-a tesut in pasire si apoi mi-a lasat 4 daruri: un sal de matase, un simbol, o cununa formata din perle si un penel care se termina in doua aripi mici. Templul divinului feminin de la Balcic, scrierile conective si ochii mei te vor calauzi. Graiul acesta viu va continua braul divinului feminin fiind tesut de noi toate de aici dar si in trup, pe intreaga planeta. Maria avea un voal lung plin cu straluciri duioase si un parfum ceresc minunat. Am simtiti sa-i inspir prezenta ei ca si cum as fi adus-o in mine si apoi sa o imbratisez. Am fuzionat ca doua sfere, culorile amestecandu-se pentru o clipa. Apoi am simtit cum auriul ei se asezase in mine radiind. Ghizii s-au asezat de jur imprejurul nostru punand in contractul de suflet, adierile noastre. Parca nu erau teme, erau doar zboruri. AraN mi-a spus ca nu va fi usor cand voi cobora. Reamintirea si dezvelirea se va face dupa multa provocare, pe muntii inteleptirii. Retine cifra trei, triskelionul. Da-i glas si lasa-l sa te ghideze. Acesta e culoarul pe care coboara fiintele treimice, Maria, Iulia Hasdeu, SarRa, tu si alte chipuri radiante pe care le vei recunoaste in Unime. Ghidarea ta e pe 3, Trinitatile radiante deschizandu-ti drumul.

Apoi AraN mi-a aratat chipul initierilor, al calatoriilor spirituale si al oamenilor frumosi cu care urma sa fac valsul. Intre 18 si 27 te vei cladi apoi va urma Trecerea apoi vei intra pe Cale la 30. O imagine se derula in fata noastra, plina de talc. Eram inainte de a se intrupa Sarra purtata de ea in templul copiilor. Nu-i gaseam numele si vesmintele ceresti apoi deodata spirala timpului mi-o dezveli. SarRa intra in sala imbracata in roz-mov-aurit, fuziona cu mine lasandu-mi boltirile ei apoi se aseza. Era matasoasa. Voi veni inainte de intrupare cu 9 ani. Vei avea si ghidarea mea. Vom conlucra impreuna crosetand ateliere, initieri, calatorii. Vei sti ca ne-am mai intalnit cand va veni Sf Graal dupa acea pasire unimica in cele 14 porti. Sarra imi aseza pe suflet un inel, desena de jur imprejur un cerc si in brate imi cobora, Cupa. O vom aseza in reteaua tarilor si a Oamenilor, Impreuna. Apoi Sarra imi dezveli trei momente cu ea de care sa-mi amintesc la Trovanti, la Sinaia in manastire, in Ceahlau. Deasupra acestor intalniri ceresti spirala timpului desena cate o mica cununa. Sunt intalnirile ceresti in care apare, rodirea.

Apoi sala se largi deodata, ecranele fura inundate de multa energie, in fata noastra un chip nuntit cu Cerurile veni in triunghi, imbratisandu-ne, sferele fuzionara umplandu-se cu multa energie mov-roz-argintie…Era Maria Magdalena.

Triunghiul se mari aducand in centrul lui sferele iubirii, armoniei, pacii, bucuriei, rabdarii, intelepciunii, caldurii, bunatatii, generozitatii, fuziunii intime extatice, frumusetii. Valsul se porni atingandu-ne pe toate trei, partial, total, asemeni unei fuziuni blande, bazate pe recunoastere, bucurie si Unime. Muzica sferelor insoti valsul ducand acordurile pana sus. Apoi viul ceresc se opri, ghizii asezare temele dezvelite in acest triunghi iar Maria glasui. Braul alaturi de florile unimii, fantana limpezitoare, salbele de bucuriii, cununa preoteselor, graiurile unimii, atributele divinului feminin va forma un fel de raurire a divinului feminin care va inconjura toate planeta asemeni unei imbratisari la care partipam toate, aducand in tot si toate, dar si implinire, bucurie si dezvelire. Apoi ecranele ne aratara lucrarile ceresti asa cum erau tesute sus pentru a fi activate jos pentru toti si toate la timpul potrivit. In camera intrara multe fiinte unimice, copiii ai unimii, graalieni, ramanezi, azurieni, copiii corcubeu si toti primira imbratisarea Triunghiului. Valsul continua asezand pentru noi toti, teme noi, teme revelatoare si transformatoare. Apoi spirala timpului palpai in 2018. Erau 18 file inainte care revelau pasiri glasuitoare, anul acesta desfandu-se in 9 sori christici incepand cu luna martie. Ce sunt acestea? Radiantele. Asa coboara divinatorii pe planeta. Cine sunt divinatorii? Fiinte christicizate. Au ales aceste timpuri pentru a sustine Saltul. Trei dintre ei vor cobora in Ramania, restul pe Planeta insa va veti intalni in timpul somnului sau al meditatiilor unimice. Ce rol are Ramania ca taram treimic pentru aceste fiinte christicizate?De dezvelire a Imparatiei, de activare a ei. De aici porneste unul din cercurile divinului feminin, cel format din 9 sfere. Mai sunt inca doua formate din 7 si 11 sfere. Se plimba pe toata Planeta atingand Centrii apoi rodesc pe Spirala Inaltarii. Una din intalniri va fi in 2018 cand toate spiralale ascendente vor grai in Una.

Cand si cum vom sti? Sufletele voastre incununate cu aceste dezveliri, asezari, rodiri vor intra in aceasta hora in timpul meditaiilor aducand in centru noi intelegeri, daruri, talcuiri pentru noi Toti. Veti mosi Impreuna ajutate de Divinul Feminin. Si apoi veti urca muntele. Deodata pe cele trei ecrane timpul parca se opri si un chip minunat ne inunda cu totul. Maica. Veni in fuziune lasand valsul si muzica sferelor sa ne atinga. Apoi dezveli pe varf…. templul Unimii insasi altarul in care coroana preotilor alaturi de cununa preoteselor si coroana luminii divine, straluceau. In centrul acestui triunghi chipul ei christic radia. E timpul ca spirala divinului feminin sa aduca in fiecare miez, centru, insotire divina,  lucrarea unimii. Copiii sunteti Acasa. Apoi deasupra ca trei radiante, trei spirale stralucira de trei ori salutand adunarea. Ne-am asezat cate trei, fuzionam in vals apoi alcatuiam noi si noi triunghiuri pana cand toate temele noastre, darurile si varfurile se scrisesera. Cata conlucrare. Apoi Aran imi arata chipul a 9 civilizatii, 18, 27, 33 pana cand timpul le lasa doar radianta. Si fratii si surorile va sustin. Braul viu al divinului feminin va cobora cu voi, prin voi, dand glas spiralei inaltarii.

AraN imi arata pe cele 3 ecrane o hora din sfere-lucrari care inunadau planeta radiantele lor urcand sufletele lor la Ceruri. E timpul. Coborati si dati glas acestei nunti. Apoi se intoarse catre mine, la ora 3 noaptea, 3 ziua si pe orice multiplu de 3, daltuirea divina te va caluzi. Deschide larg poarta. Nu te lasa inundata de iluzie. Continua drumul. Triunghiul, sfera, zborul spiralei, crucea si toata graimea divinului feminin si a unimii va vor calauzi. Intoarcerea Acasa a fost hotarata. Apoi Aran imi arata inca doua imagini…Athosul grecesc si Athosul ramanesc. Si vil vostru le va dezlega caci chipul Maicii a grait.

….

Va invit al un atelier sprintar tesut cu flori, initieri si meditatii pe 28 martie ora 18 30.

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis

Cat? 30 ron