Iubire, pace, credinta

In ochiul divin

Aici si acum

Ma inchin.

Unind Cerul cu Pamantul!!!

M-am trezit cerand indrumare pentru aceste Vremuri. Privind ochii radianti ai Mantuitorului…am simtit cum toate Triunghiurile de lumina ma intaresc, imi soptesc, ma conduc ….la Izvoare divine. Pasind am activat Spirala Intrebarilor, lasand curgerea sa ma ghideze:

Treime in Unime, glasuieste!!!!

Am privit la cele trei triunghiuri care imi erau aproape si am intrebat:

Ce facem? Restrictiile-franghii ne afecteaza libertatea, ne ingenunche, ne transforma in controlati, ne dezbina. Agresivitatea creste ca un nor. Oamenii fac compromisuri de dragul comfortului fara a merge la Adevar.

Am simtit sa privesc in centrul Triunghiurilor unde o stea cu 8 colturi se activa, palpaind, graind:

E vremea cernerii, a separarii graului de neghina, a limpezirii. O cruce frumoasa se dezveli in centrul stelutei avand patru sfere. In nord: Credinta, in sud Discernamantul, Est Intelepciunea, Vest Unimea. Din centrul un soare zglobiu …..grai… Sufletului. Si veti radia dupa aceasta Trecere, activand razele Rabdarii, Iubirii, Smereniei.

Doamne e coplesitor. Parca toate zborurile ne sunt oprite.

Indrazniti sa fiti curajosi, puternici, increzatori. Un templu frumos se deschise avand in centru o cupa si de jur imprejur Cavalerii Luminii, Arhanghelii, Sfintii cu Sabie. Am pasit……..uitandu-ma la mantiile de lumina, la scuturi, la sfere, la tot arsenalul. Langa mine AraN …imi spuse…..E lupta mare caci dihaniile sunt multe. Si Arhistrategia de intuneric va ataca si Civilizatiile controloare va dezbina. Intr-o parte intunericul care separa in cealalta dualitatea care va pacaleste si deasupra ca varf de munte, Unimea. Pasiti pe muntele divin. Ridicati Valurile. Indrazniti sa va conectati la Adevarul care va elibereaza. Indrazniti sa FITI.

Doamne…..parca nu mai stim ce este adevar si ce nu?!!! Cetele creeaza anxietate, frica, neliniste. Fricile de schimbare, boala, ziua de maine, de moarte, de pierderea job-ului…..sunt acaparatoare.

Incarcati scuturile citind acastiste, zambiti in fata restrictiilor, eliminati placerile, postiti si cultivati fapte inaltatoare, fiti cruci radiante manifestand credinta, discernamant, intelepciune si unime.

Pare ca toate inaltimile se topesc in aceste plase intunecate care ne ingenunche.

Nu lasati ca aceste juguri, catuse, franghii sa va fure bucuriile interioare, frumusetile vietii, largimea. Sunteti fii de Dumnezeu, liberi, frumosi, radianti.

Am privit la cavalerii care si-au unit mainile, ridicand Graalul. Cupa era deasupra planetei o forta triunica in centrul careia o ……energie frumoasa a coborat transformandu-se in Floare….fiecare petala fiind Om.

Omul regasit …spuse AraN. Omul care isi creste fructele, talantii, puterile respectand Voia Unimii.

Toate aceste teste, probe sunt ……doar pentru a va gasi Calea, acel fir divin care sa va sustina procesul de indumnezeire. Nu va indoiti. Gasind firul, noua tesatura va va proteja de ploaia de gloante.

E adevarat ca ne aflam in plin razboi genetic, psi, energetic? Va aflati la o inchidere de ciclu care aduce aceasta cernere prin acest razboi ingaduit.

Cine sunt autorii? Civilizatii controloare dar si entitati intunecate carora le-ati dat putere prin pacatele voastre de-a lungul timpului. Si acum se inchid anumite facturi, se fac platile iar la unii dintre voi…rasplatile.

Doamne simtim graiul tau, bratele tale, caldura ta…..si totusi liberul nostru arbitru este calcat in picioare.

AraN…imi arata intr-o vale pustiita…omenirea imputinata, focuri care inca mai ardeau si un imens munte de cadavre. Parea ca trecusera mai multe randuri de invadatori.

Se lupta cu arme-virusi si bombe-vaccinuri insa bolile sunt ingaduite ca forme de purificare. Priviti la muntele christic. Iubiti Cerul si……..veti simti puterile Gratiei.

Am privit departarea si am vazut trei cavaleri, descalecatorii care stiu sa teasa timpurile unele de altele cu fire christice. Primul avea un sul rosu, al doilea un sul albastru si al doilea un sul auriu. Am simtit sa merg sa il deschid pe cel albastru. Purificati gandul, cuvantul, fapta. Luptati pentru adevar. Cetatea lui Dumnezeu este formata din sufletele voastre radiante, unite. Acasa este Aici in sufletul atins de Ceruri. In adevar veti simti Bucuria, Libertarea, Curajul.

Si vom izbandi? Victoria este mai intai individuala apoi colectiva. In voi, activati cetatea, in voi lasati soarele christic sa cuvante.

Un timp frumos…de pace, iubire, unime, atinse ……ochiul interior. Viata capata nuante aurite. Eram liberi…..cu totii si Acasa. Am privit la oamenii-petala care devenisera flori. Timpul cernut era plin de bucurie.