Am simtit sa merg la Sinaia in acest week-end impletind varfurile de munti cu bucuriile simple. In fiecare zi, pasii mei se indreptau catre manastirea Sinaia, asemenea unui soldat chemat de oastea de lumina sau ca o fiica cu ochii despletiti. sau ca o mama sarutand Cerul……cupa interioara deschizandu-se de la baza muntelui, limpezirea incepand inca de jos …..pentru ca in centrul manastirii, in miez sa simt cu toata dragostea, muntele divin si toata prezentele de lumina chemate sa slujeasca in Sfant Numele Tau. Parea ca toata tara se afla aici ………….in genunchi, unind Cerul cu Pamantul. Duminica, pe 23 ianuarie, am simtit ca o tesere vie se face prin noi….astfel ca privind cu ochi christici am vazut conul de lumina care imbraca muntele divin si spirala de flori care unea toate sufletele prezente, energia mamei divine, coborand in Cupa, limpezind, mangaind reveland chipul rabdarii, al iubirii, al blandetii.

O tacere frumoasa ca o rochie alba de lumina…….s-a asezat peste noi toti si cateva clipe am perceput doar Unimea. Aici este noul Sinai mi-am spus …si cand am deschis ochii am vazut…..sfintii nostri de dincolo de val slujind alaturi de noi, inaltand cuvantul lor la Domnul. Apoi am perceput prezenta reginei Maria, MayRa, care participa si ea la aceasta sarbatoare a Unimii. Din mainile ei curgeau flori si ele nu se pierdeau ci creeau un vals frumos cara capata graiul unei spirale de lumini ce mergea pana la varful conului. Aceasta hora de culori se insotea cu multe alte flori aduse de sfinti, protectori, iubitori celesti, unindu-se toate intr-un buchet minunat la varful conului acolo unde se afla Maica.

Sunt florile iubirii, rabdarii, frumusetii, smereniei, caldurii, intelepciunii, blandetii, recunostiintei. Sunt florile sufletului vostru. Contemplati-le in trena tacerii, cultivati-le prin gand, emotie, fapta si veti simti Preotia Florilor si aceasta Spirala de lumini….zi de zi. Veniti in templul acesta, in miez. Aici in centru……bucuriile divine sunt multe, frumoase, radiante. Indrazniti sa aveti sufletul-cupa plin de flori-virtuti!!!! Am privit la trena ei frumoasa cu care abia atingea pamantul si la dansul acesta al florilor care imi mangaia interiorul. Pe fiecare raza o alta prezenta iti deschidea sufletul……soarele christic mangaind Totul, florile divine salutand Omul.

MayRa….putem aseza spirala florilor peste tara noastra? Activati darurile asa cum ele vin si la final chemati Spirala. E darul nostru, christul feminin activat in Acum. Nu sunt flori pe care sa le stiti ci sunt virtuti cu chip de floare care va deschid sufletul prin imensitatea lor…Cerul coborand in voi, Unimea dezvelindu-si Maretia.

MayRa…….cum sa onoram acest an? Cum sa luminam aceste timpuri? Mi-a zambit usor si mi-a aratat o imagine extrem de vie….un munte mic la baza caruia erau multe, multe focuri primejdioase, otelite……..De jur imprejurul lui erau oameni somnolenti sau infricosati sau atasati de comfort …..cuprinsi de focul rapitor, atasati, pacaliti, rosi de propria lor ignoranta sau inversunare. Putini urcau muntele recunoscand Voia Domnului. Cativa paseau indraznet apoi coborau la vale…reveland timpul….alergand printre frati si daltuind lumina adevarului. Un somn dulceag, un somn de foc…ii pacalea pe cei multi adancindu-le moartea. Pareau ca sunt cuprinsi de o dulceata otravitoare ce le anestezia metasimturile. Apoi am vazut deodata cum din aparenta moarte niste carcase fara suflet, imbracati in armuri cenusii, cu priviri otelite incep sa alerge, sa creeze un vuiet, sa iscodeasca, sa controleze, sa omoare. Pentru o clipa o jumatate de munte s-a umplut de fum, un fum greu otravitor si cealalata jumatate a ramas neatinsa, soarele christic incalzind totul. Mai multe entitati de lumina au pus de jur imprejurul Muntelui…Braul Maicii, in centru Crucea de Lumina, deasupra Cununa divinului Feminin si Coroana Luminii Christice si au imbracat muntele in Spirala Florilor. Ceata….s-a rupt ca o zdreanta……….otravurile au disparut…iar oamenii(unii) pareau ca s-au trezit din somnul otravitor. O liniste a invaluit…jumatatea de munte afectata….apoi am vazut iesind de prin pesteri…oameni radianti…..dezvelind Noul Chip. Muntele s-a imbracat in vesminte de sarbatoare…..si mai multe spirale au cuprins sufletele creend un dans al iubirii.

MayRa e atat de frumos, de graitor…de puternic. Este chipul acestui an? Este ceea ce aveti acum, munte, foc, zbatere, somnolenta, lucrare cereasca. Indrazniti sa priviti la muntele interior si sa-l urcati. Doar pe varf acolo unde este Flacara Iubirii Divine…sunteti Acasa!!!!Am simtit sa ma uit la conul de lumina care invaluia Totul. Muntele crescuse si din toate departarile veneau Sfinti, Protectori, Maestrii, Initiati. Vesmintele lor erau pline de flori. Virtutile ne atingeau sufletele!!!! MayRa mi-a aratat…….deodata chipul nou!!! Pe o pajiste frumoasa pe muntele atins de Soare, in viul unimii stateam alaturi de mosi si stramosi, sfinti si ingeri, lumini ceresti!!! Pentru o clipa…trena acestei sarbatori a atins Totul…..!!!!Simteam ca din ea coboara pana la ultimul nivel…unitati de trezie, bucurie, discernamant, claritate, adevar!!!! Cei multi de la baza….pareau ca primesc aceste vesminte radiante…si ca incep sa faca alegeri inaltatoare!!!!Ma bucuram…ca un copil!!! Somnul ucigator plecase….dezvelirea inundand multe suflete!!!!Un buchet mic de flori aurii…mi-a atins sufletul si multe alte clipociri colorate….au coborat in Oameni daltuindu-le noul chip!!!!

Sa-l daruiesti acestui an….sa-l porti cu tine, intampinand Timpurile!!!!

Am privit Sinaiul cel Nou, Spirala Florilor….si toate cuvintele care aveau acum chip ceresc, slujba fiind o baie de lumina care se varsa peste Totul. Am primit viul Cerurilor….si m-am intors in mine pastrand in suflet…lumina aurie!!!!Spirala era vie, la fel Muntele!!!!