Candva in galopul reamintirii, regasirii, recunoasterii de Sine am zarit chipurile mai multor intrupari in care tot am scris in frecvente diferite, unind Cerul cu Pamantul. Si de peste dealuri, munti si campii…. ochii aceia zglobii, aceiasi ochi imi vorbeau dezvelind la nivelul corpului, cauzal, budic, atmic, Muntele Divin. Am pornit de jos, foarte jos ….din cele 7 vieti de care imi amintesc doar in 5 onorand Altarul Scrisului, 2 fiind motolite de triunghiurile cu varful in jos care mi-au adus recunoastere dar mi-au afectat Darurile.

Insa chiar daca ai luat firul scrisului sau al picturii de la nota 5 sau de la nota 8 important este sa continui cu bucurie-freamat-dedicare, atingand varfurile cu revelatii, frumuseti, rodiri, dezvelind in Hora Sufletelor, propria unicitate cu care poti deschide portile Cerului.

Darul isi are radacinile in solul viu al altor vieti deschizandu-se ca o floare pe masura ce ne-am integrat temele de viata, spovedania, postul, rugaciunea sau bucuria, intelepciunea smerenia facilitand, stimuland samanta sa se transforme in flori si fructe.

Atunci cand esti pregatit el se poate tasni ca un rau divin care incepe sa ude teritoriile vietii izvorand din muntii nestiuti daltuiti de eforturile noastre trecute si prezente sau ca un buchet de flori ce ne umple deodata ….. Cupa lui Acum.

Dupa multe vieti de semanat apare culesul pentru ca in conformitate cu legea meritelor oricine primeste plata si rasplata la timpul potrivit. Si timpul potrivit poate fi si peste 5 vieti si peste 20 cand esti in sfarsit copt sa culegi fructe fara orgoliu-identificari-suparari.

Si nu va speriati ca ati trecut prin multe boli sau inca sunteti bolnav marile daruri apar din suferinta …Spirala Inaltarii construindu-se din sferele reamintirii, dezvelirii, bucuriei eforturilor, sincronicitatilor, limpezirilor …varful ei fiind triunghiul format din Intelepciune-Iubire-Creativitate in centru aflandu-se Voia Divina. Fiecare sfera se tine strans de mana cu celalalta, ele insele treimi in Unime….. pentru a revela la Centru, Chipul Nostru de Lumina. Caci doar cu talantii inmultiti, frageziti….. te poti intoarce Acasa.

Invoc lumina ta, Marie Magdalena

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Frumusetea ta!!!

Treimi radiante sa fie!!!!

Cu ochi ceresti, din albastrul pur ne privesti,

Imbratisandu-ne, intarindu-ne, inteleptindu-ne,

Cu iubire te chemam si cu drag imbracam

Camasa ta!!!

DAR sa fie si pentru noi si frumoasa RaMaNie!!!

…….

Intrebati-va…care va este darul/ talantul cu care sa deschideti portile Imparatiei? Si gradinariti calitati de lumina. Nu va asteptati ca el sa apara in fierbinteli, duhnind a bautura, suparati pe ceilalti, impatimiti. Doar un sol curat poate dezveli copacul cu daruri.

Darul apare dupa fiecare tema facuta, dupa fiecare lectie integrata si el este o putere cereasca ce se manifesta prin canalul care sunteti. Nu este legat de studii, premii, facultati cat mai ales de anumite calitati pe care le-ati cultivat cu tenacitate. Atunci cand lumina interioara este mare, darul devine farul care va aseaza pe Cale…..dezvelind anotimpul divin sau timpul christic in care toate capata talc si sens si intelepciune in lumina dezvelirii.

Cand privim triunghiul cu varful in sus descoperim ca pana la corpul cauzal au ajuns si geniile luminoase, la corpul budhic au ajuns doar sfintii iar la atmic doar maestrii. Si putem fi triade in Unime bucurandu-ne de mari daruri daca cultivam constient Triunghiul …..devenind poate armonizatori-conectori-deschizatori de drumuri sau trezitori-vindecatori-asezatori …luminand cararile vietii pana vom deveni sfinti-genii-maestrii.

Nu uitati de acest triunghi minunat care ne sustine valsul cu prezentul si anume triada formata din teme de viata, daruri, salturi de intelegere. Pe masura ce lectiile de viata sunt facute in ragazurile de timp date, talantii se dezvaluie, muntele divin putand fi urcat cu micile sau marile daruri venite din integrari, pe varfuri fiind Omul cu O mare, fiinta triunica, inteleptul inocent, armonizatorul-deschizatorul de porti- intuitivul sau geniul-sfantul-maestrul.

Atunci cand nu ne facem o anumita tema de viata sa spunem empatia in cuplu in ragazul de timp dat de 7 sau 9 sau 12 ani se incarca sufletul dar ni se mai da un ragaz de timp poate de 6 luni sau de 9 luni. Daca iar nu invatam sa fim empatici in cuplu, se incarca energeticul insa ni se mai dau 3 saptamani si daca tema empatiei nu a fost facuta in cele 3 ragazuri de timp, apar somatizarile grave. Domnii Destinelor sau Inteleptii sunt cei care decid pe legea meritelor cand ne primim rasplata prin daruri si salturi de intelegere dar si plata. Si ne intalnim cu ei la fiecare trei nopti( nu degeaba noaptea este considerata un bun intelept) la final de an, final de viata, final de ciclu sau scoala planetara.

Adeseori cand apare chemarea unui dar( venit dupa o anumita tema de viata facuta) ne grabim dupa ce am fost avocati timp 15 ani sau analisti financiari timp de 20 de ani sa ne dam demisia ca sa facem bowen sau masaj si descoperim ca nu avem clienti desi ne-am absolvit cursurile, ne place aceea terapie si am vrea sa fim dedicati doar ei.

In procesul de formare a darurilor chemarea este o prima etapa, a doua este coacerea acelui dar iar a treia este fructificarea darurilor. Abia in ultima etapa putem renunta la fostul job pentru a face valsul cu darul si a-l transforma in profesie pentru noi.

Cand ne aruncam prea devreme si nu am apucat sa traim acel dar, e posibil sa experimentam o trecere mai grea, bazata pe suferinte si intrebari, coacerea si fructificarea darurilor presupunand nu atat un numar avansat de cursuri si specializari cat mai ales integrarea in noi a unor talcuri, sensuri, intelepciuni. Daca suntem psihologi si avem trei casnicii terminate prost precum si multe suparari pe barbati/ femei credeti ca am primit darul casatoriei si ca i-am putea ajuta pe ceilalti prin terapie de cuplu? Daca suntem in depresie si vin la masaj oameni cu lacebunite, tristeti, depresii credeti ca am putea sa-i ajutam cu adevarat?

Doar cand o tema de viata a fost facuta corect putem sa impartasim cu ceilalti din darul nostru. Si chiar daca suntem chemati in timpul noptii in Templul Scrisului sau in Templul Vindecarii pentru a ne uni cu darul retineti ca marea chemare( sau primavara intalnirii cu darul) este urmata de vara coacerii si apoi de toamna fructificarii….si abia la cules putem da din perele noastre sau din mere.

La fiecare lectie integrata, primim vesminte ceresti formate din geometrii radiante. Ele constituie pasaportul luminic, deschiderea spre o alta etapa in care in Altarul Darurilor salutam Cerurile.

Cu aceste vesminte pline de daruri noi urcam Muntele Interior imbratisand culmile unde vom intani nu specialistul si nici licheaua plina de succes, ci Omul, Omul cu o mare, sufletul mare, caracterul mare care isi exprima intr-un mod radiant, Darurile.

Ce sunt darurile? Sunt esente/ buchete de intelesuri care se dezvaluie la timpul potrivit, talantii fructificati cu care ne intoarcem Acasa, bucurile ceresti pe care le impartasim cu ceilalti.

Exemple de daruri: darul de a uni oamenii intre ei, dezvelirea, bucuria radianta, intelepciunea, bunatatea, scrisul conectiv, caldura, daruirea, caldura, frumusetea, smerenia, pictura, pacea, darul de a te ruga cu lacrimi, clarolfactia, comuniunea cu florile, limpezimea mintii, deschiderea de Porti, acceptarea, blandetea etc.

Atunci cand folosim gresit darul ni se dau aceleasi trei razaguri de timp pentru a ne intoarce la Cale insa daca vom continua cu patimi sau cu meschinerii sau cu alte pacate vom atrage aresturi energetice financiare, afective, profesionale pana la somatizari grave in care darurile pleaca la fel sporul, sanatatea, bucuria.

….

Va invit pe 12 aprilie ora 18 30 la un atelier dedicat: temelor de viata, fructificarii darurilor, ragazurilor de timp, cununilor de daruri, bucuriei ceresti, triunghiurilor de lumina, darului de casatoriei, darului de bucurie, darului de copiii, dezvelirii, triunghiurilor care sustin marile revelatii

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Clarul sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!