As vrea sa va las in clarul sufletului aceasta imagine: o spirala a darurilor care straluceste emitand catre toate familiile  de lumina dispuse pe cercuri concentrice.

Exista potente individuale care tasnesc din centrul fiintei noastre si pe care le cascadam catre ceilalti la momentul potrivit si haruri care care se desfac in Impreuna-Unul si care se dezvaluie pentru toate familiile de Lumina.

Acum este vremea exprimarii in Impreuna-Unul si va marturisesc cu tot dragul ca toate atelierele, pelerinajele, articolele sunt scrise cu voi la nivel de Supraeu.

Poate ca nu ati simtiti ca ati participat la aceasta rodire insa fiinta voastra de lumina va va confirma.

In Unime nu exista al meu ci al nostru si tot ceea ce vedeti pe frecventaom este al tuturor nascut din Centrul nostru.

Spirala Darurilor straluceste in Templul Unimii  si noi o vedem in toate momentele de conexiune cu Cerurile Interioare. In taina recunoasterii de Sine acele daruri-chemari infloresc si stralucesc  in Impreuna-Una.

Impartasiti-le Traitorilor de Sens cu bucurie, recunostiinta, iubire.

Toate darurile gradinarite in triunghiuri trezitoare ne inalta pe noi toti aducand in suflet, SENS, PREZENTA, MINUNE, VIATA.

Nu trebuie sa plangeti dupa un har anume. Deschideti triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da si veti primi ceea ce este important pentru evolutia voastra.

In bucuria regasirii, darurile si noi suntem UNA….