Am plecat pe 12 aprilie 2014 in Egipt cu un grup minunat de suflete pe care doar bagheta divina i-a ales pentru o partitura in care fiecare isi cunoastea nu doar foarte bine instrumentul ci si rostul in marea orchestra. Cu cateva zile inainte ne intalnisem la Impartasania in Unime, un atelier dedicat preoteselor si maestrilor Trecerilor. Ne prinsesem dragul in tesatura cosmica si acum radiam in Impreuna-Una, imbratisand Totul, mangaind fiecare clipa.

Desi pregatisem aceasta calatorie cu un an inainte iar grupul fusese antrenat cateva luni, plapuma bucuriei a coborat in sufletele noastre cu cateva ore inainte, ca o scrisorica de la Univers care confirma venirea noastra, ca un ajutor invizibil care ne insotea valsul, ca un prieten trimis anume, ca sa ne inverzeasca teritoriile sufletului si sa indeparteze orice teama.

Si chiar cu  trei ore inainte de decolare i-am vazut ope acesti cavaleri ai luminii ca niste stalpi radiind si deschizand drumurile iar ingerii descriind bolti de daruri in minunea revarsarii de Sens, in intalnirea cu Cerurile, in valsul cu Totul.

Odata ce am aterizat in Egipt, ne a invadat un sentiment profund de Acasa, un drag vechi si nou, o caldura interioara in care se devaluiau lucrarile noastre Impreuna de Altdatada dar si Puterea acestui Acum.

Marturisesc ca sufletul imi zburda printre florile recunoasterii ajutandu-ma sa ma simt la masa Unimii, Una cu Totul. Si fiecare clipa era o geometrie frumoasa pe care sufletul nostru o rescria cu bucurie, talc, frumusete.

Spatiul care ne-a imbratisat se numeste Jaz Mirabel, un loc plin de culoare sincer cel mai frumos din cate am vazut si cunoscut, plin de abundente coloristice, facut in Gratie, cu atentie fata de Om si Natura, un vals minunat in care apa saruta verdele dar si nisipul, glasuind peste timp in multe tonuri.

Nu te puteai opri din admiratie fata de cele n specii florale care ca niste comunicatori universali, prieteni si deschizatori de Porti ne insoteau in dragalasa noastra lucrare.

In prima noastra zi am deschis fereastra multumind tuturor protectorilor locului, Egiptului insusi si entitatilor de lumina care ne insoteau in aceasta calatorie si am simtit in clar, aceea bucurie cosmica in care parca porii Universului se dilata, soptesc, raspund. Un soi de kinestezie completa in care Impreuna eram si Totul in aceasta tesere de Daruri in povestea Egiptului.

Dimineata a fost limpezitoare in apa meditatiilor, ziua insasi a fost revelatoare si transformatoare iar seara si-a inchis aripile in insight-uri frumoase, curgatoare, pline de Sens.
Oriunde paseam, ceva din mine din noi se regasea, se bucura, glasuia. Tesand in auriul-roz al apusului, triunghiuri radiante am vazut intr-o sclipire, entitatile de lumina care ne insoteau, cercurile-spirala pe care le descriau si valsul lor.

Ma simt rasfatata de aceasta calatorie in teritoriile lui Acasa, de acolo de unde totul se cladeste in Sfant Numele Tau.