M am intrebat de ce nu mi duc copilul la o gradinita privata, chiar renumita, atat pt metodologie, cat si pt alimentatia integral sanatoasa de care ar putea beneficia si Sofia.

Raspunsul l-am primit de curand, dupa ce mi s au asezat multe din informatiile extrem de importante pe care le am primit in timpul cursului de nastere cu blandete cu Ditta Depner, apoi (tot datorita ei), cursului de formator in pedagogia Waldorf, al cursului intensiv de parenting cu Urania Cremene, al celui de instructor de yoga pt copii si ale nenumaratelor seminarii, conferinte, targuri, tabere, ateliere si workshop uri de parenting, dezvoltare personala, nutritie, evolutie spirituala, mindfulness, sleeptalk, NLP si medicina integrativa la care am participat.
Am realizat, dupa toate acestea, faptul ca vreau pentru Sofia mai mult decat implementarea cu succes a unei metode si a unor activitati. Dezvoltarea ei in plan cognitiv, emotional, mental si spiritual este un proces delicat si amplu. Semintele plantate in copilarie (experientele, trairile, senzatiile, perceptiile) influenteaza dezvoltarea creierului, modeleaza caracterul, creeaza tipare comportamentale si formeaza viitorul adult. Sa fie indrumata cu calm si blandete, ascultata, respectata, incurajata permanent, valorizata, sa i se cultive si sa i creasca stima de sine, hranita autonomia, satisfacuta nevoia de competenta, sa i se valideze toate emotiile (chiar si cele neplacute – vorba Zanei Norilor) este ceea ce imi doresc ca ea sa primeasca.
Si cum trebuie sa avem grija la faptul ca ceea ce ne dorim, s ar putea sa primim, cu bucurie in suflet eu am primit o pe Denisa, persoana care comunica empatic, stie sa gestioneze conflictele dintre copii, sa practice ascultarea activa, sa cultive starea de atentie constienta, adepta noncompetitivitatii, fascinata de neurostiinta si alimentatia holistica.
Mai multe despre omul si pregatirea profesionala a Denisei, conceptul nostru, obiective, metodologie, activitati, colaborari, vom discuta in cadrul unei frumose intalniri, la care invit (cu tot respectul) numai acei parinti care au aceleasi convingeri si dorinte ca ale noastre.
Programul se va implementa incepand cu data de 1 Oct a.c. in Otopeni.
Se formeaza o grupa mixta de copii (maxim 10), cu varsta cuprinsa intre 2,5 -4 ani.
Imi face placere sa vorbesc cu parintii interesati la nr 0734 940 804 (in timpul saptamanii, intre h12.00-17.00) si pe e mail la adresa sonia.sofia.vasilescu@gmail.com Abia astept sa ne cunoastem!