In orchestra cosmica nota sol corespunde chakrei 5, poarta comunicarii si a emotiilor. Ce vrea sa ne spuna (sol)stitiul?
Ca aceasta trecere activeaza la nivelul chakrei 5 multe cercuri de pe spirala evolutiva permitand celor 3 contracte spirituale facute de noi dintru Inceput, pe Ciclul Divinului Feminin, din Acum sa fie accesate si rescrise in lumina Comuniunii cu Tot si Toate in Sfant Numele Tau.

In 2016 an 9 aceste contracte ni se deschid in ochiul trezit in toate momentele de meditatie, contemplatie, trialog cu noi insine temele incununate cu daruri si salturi de intelegere activand in fiecare Triunghi, micul soare cel care acum intra in hora stralucirii fuzionand cu Totul-Una in bucuria Indumnezeirii.

Nu este un an usor 2016 in prima parte a lui teme vechi se desfac prin multe provocari ridicand un mare nor pe cerul relatiilor insa dupa 27 mai limpezirea apare si cerul interior se clateste cu multe insight-uri permitand celor trei contracte-sfere sa fuzioneze cu Sfant Numele Tau largind Omul, afirmand Dumnezeul.

In iunie Graalul interior isi dezvaluie culorile, stralucirea, frumusetea aducand la masa Unimii pe 20, 21 si 22 iunie toti oamenii frumosi in vesminte de lumina care inca dintru Inceput conlucrand in Sfant Numele Tau au dat glas Iubirii, Intelepciunii, Discernamantului, tuturor atributelor divine, in triunghiuri glasuitoare care acum devin cercuri pe spirala inaltarii perminand Omului cu o mic ce s-a uitat pe Sine sa urce in viul regasirii pana la templul Omului cu O mare, fuzionand pe fiecare Cerc cu Unul-Una.

Este o Trecere-Salt activand toate Triunghiurile Unimice.

Vizualizati o spirala plina de culori care va traverseaza fiinta de lumina. Spalati in triunghiul iertarii povestile voastre apoi deveniti Graal nuntit cu Cerurile.

Lasati fuziunea sa se faca simplu, firesc, minunat. In aceasta contopire melodia care suntem va atinge Totul, Trecerea insasi fiind doar Bucurie.

Si daca simtiti sa impartasiti din trairea voastra puteti sa o faceti in cadrul atelierului de rescriere ( va incepe la 18 30, 21 iunie, Marketizator, Grozavesti, BD-ul Regiei nr 6 B) transformand comunicarea in comuniune si nota sol in varful de munte de pe care Soarele danseaza.

Despre acest atelier gasiti mai multe pe frecventaom.ro