Ne poti enumera cateva din calitatile Melchisedecilor?

Mai intai de toate ei dau dovada de multa compasiune si din acest motiv ei se afla aici cu noi pentru a ne ajuta. Acest lucru ii face sa mearga mai departe si sa rezolve atat de multe probleme dificile pe atat de multe planete. Când pe vreuna dintre planete constiinta nu poate evolua atunci este trimis acolo un Melchisedec ca sa vada ce este de facut. Ei sunt precum solii transformatori ai educatiei spirituale ce cutreiera lumile primind Lumina si invatandu-i pe altii despre ea. Lumina este cea care i calauzeste cu adevarat pe oameni pe calea aleasa de ei mult mai mult decat o fac organizatiile, tehnicile si ideile. Melchisedecii dau întotdeauna dovada de flexibilitate si creativitate pentru ca ei lucreaza mereu cu probleme noi si complicate si, de cele mai multe ori nu exista vreun precedent sau vreo regula.

O alta calitate a lor este detasarea. Multi dntre ei vin din zona ingerilor si munca lor este aproape angelica prin aceea ca pentru a ajunge la adevar ei inlatura chestiunile minore aflate pe nivelele inferioare si ii conecteaza pe oameni la lumina. Astfel ei intra in miezul lucrurilor si le vad asa cum sunt cu adevarat si nu cum par ele in acest taram al iluziei.

Ei sunt si foarte rabdatori si toleranti fiindca adeseori e sunt foarte departe de propria lor planeta si galaxie. Trebuie sa ai multa rabdare când esti atat de departe in univers si lucrezi cu o gama de fapturi atat de diverse. Trebuie sa mai mentionez si simtul umorului foarte dezvoltat. Pentru a cerceta toate caile de evolutie ale oamenilor, ei trebuie sa fie veseli si sa aibă o imaginatie bogata.

Mai exista ceva de adaugat….egalitatea totala dintre membrii Ordinului. Am vazut cum lucreaza acest principiu in grupul femeilor-discipol din jurul lui Isus. Multi barbati nu intelegeau natura profunda a energiilor inimii cu care lucrau femeile-discipol. Isus stia foarte bine acest lucru si nutrea un respect deosibit pentru mama sa Maria si pentru Maria Magdalena.

Conducatorului ordinului este Melchisedec. El a trimis emisari ai luminii in multe parti ale Universului . Lucrarea sa se bazeaza pe geometria sacra si el este raspunzator de extinderea luminii in intreg Universul si de modul in care in care lumina ne transforma constiinta si ne reuneste cu Sursa. In acest sens Ordinul poate fi considerat competeta suprema in atribuirea darurilor facute de Spirit.

……..

Stuart Wilson si Joanna Prentis, Esenienii, Copiii Luminiii