Adeseori suntem coplesiti de ganduri, scenarite mentale si emotionale, nelinisti, suparari. Parca un stol de pasari interioare au dat navala in casa interioara, tipandu-si asteptarile. E drept ca atunci cand sufletul este incarcat apare norul de ganduri. Cand el este integru, limpede, frumos devine un aeroport pe care aterizeaza ganduri inaltatoare, sentimente frumoase, fapte radiante.

Pentru ca ne-am eliberat de acest arest colectiv, pasiti in triunghiul descris de padure-soare-aer curat. O puteti face la munte dar si pe langa Bucuresti in zona Snagovului, gasind trasee bine desenate pentru biciclete dar si pentru mersul pe jos. Si nu va mai lasati furat de televizor, pasiti alaturi de natura….absorbind aerul proaspat spalat de ploaie, vorbind cu Soarele, impartasind cu entitatile naturii.

Soare christic

Primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma.

Eu la triunghiul celest vin,

Cu toate fortele treimice ma inchin,

Coboara in mine,

Sunt Una cu Tine.

Va spovediti astfel in acest triunghi: soare-natura-aer, eliberand toate neiubirile, supararile, neacceptarile. Si va intoarceti centrat, plin de iubire, aliniat Acasa. Daca ne-am privi chipul energetic dupa o astfel de baie….am vedea mai multe luminite, o stralucire, o radianta.

Natura ca prieten sau duhovnic nu intreaba, nu investigheaza, nu scutura abraziv presul, nu cere ceva, nu va judeca. Va asteapta cu bratele deschise sa-i spuneti tot ceea ce simtiti, limpezindu-va gandurile, emotiile, faptele.

Multe apasari, depresii, boli psi si-au intarit puterea devenind balauri pentru ca nu am invatat sa ne scuturam de mizerii, incarcaturi, emotii reziduale la timp. Am lasat sa se mareasca cosul de gunoi pana cand ne-au dat afara din casa, gunoaiele interioare si miasmele lor. Si descentrati am ajuns la psihiatrii care ne-au dat repede pastiluta cu care vom sta pe un fals norisor, neabordandu-ne temele de viata cu responsabilitate, neinfruntand propriile emotii, nelimpezind gandurile proprii.

Natura nu va cere nimic. Va asculta tacut deschizand centrii, aliniindu-i, activand stralucirea initiala, dand glas contractului vostru spiritual in voi, activandu-va bucuria de viata, sustinandu-va cautarile, asezandu-va cununile ei de flori in suflet.

Uitati-va pe o harta a Bucurestiului si descoperiti padurile fie cu bicicleta fie plimbandu-va simplu, cu un prieten si observand florile, pasarile, verdele.

Padurile din zona Snagovului sunt pline de trasee, gasiti bancute, lacuri si mai ales o poveste care o sa va incante sufletul.

Si dupa fiecare drumetie…observati-va un pic. Ce s-a mai asezat in interior?