Era 24 mai dimineata si desenam alergand ( pe cruce) mai multe spirale de invocatii in curtea manastirii Carmelitane din Snagov. Din cand in cand ma opream lasand Cerul sa graiasca. Prima data am vazut un triunghi minunat din nori, varful si centrul fiind tasniri aurii, vii, graitoare apoi norii au disparut complet triunghiul umplandu-se cu soare apoi la final o inima frumoasa aurie a salutat Pamantul zburdand parca in Tot si Toate. In cele trei opriri…facute….buchetul de raze atingea intr-un mod minunat toti oamenii…. curgand de Sus in Jos( unind Cerul cu Pamantul) hidratand toti centrii, luminand interiorul, imbracandu-i cu camasa de lumina a lui Isus Hristos.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta( triunghi divin)

Coloana sa fie.

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Camasa ta!!!!

Pana in secolul al patrulea toate religiile imbratisau natura, soarele, revenirea apoi cartile sfinte au fost curatate de aceste trimiteri astfel ca oamenii, multi dintre ei traiesc rupti de comuniunea cu natura si soarele. Daca privesti insa soarele …..cu iubire….simti si stii ca fiecare raza este plina de unitati de discernamant, unitati de bucurie, unitati de intelepciune ca niste vagoane care iti coboara in suflet dand grai scanteii divine din tine care isi desface razele…a iubirii, blandetii, intelepciunii pentru a saluta Totul, omul fiind o Intregime, o Cruce divina in actiune, un Triunghi de lumina. In spatele soarelui fizic se afla triunghiul christic, constiinta treimica, familia divina care corespondeaza zilnic cu sufletul nostru radiant. Trebuie doar sa ne deschidem petalele interioare pentru a simti Christul interior, Darurile ceresti, Bucuriile divine.

In fiecare dimineata in rasarit….atunci cand suntem conectati la soarele divin, vom simti ajutoarele ceresti cum ne coboara in structuri, sustinandu-ne sa ne facem temele de viata…..sa pasim pe Cale, sa fructificam marii talanti.

Lunile de incheietura, de trecere( februarie, mai, septembrie) ne aduc la suprafata tot ce am bagat sub pres…neiertari, suparari, neiubiri, neacceptari. In aceste luni, cei 24 de intelepti de pe 1 pana pe 24 …..coboara in timpul noptii, noapte de noapte ca niste frati mai mari, ajutandu-ne sa abordam lectiile de viata, vechi si noi cu mai multa intelepciune. Anul acesta, cele trei geometrii 24 februarie-24 mai-24 septembrie avand in centru, 24 decembrie ca un mic soare radiant, alcatuiesc un triunghi puternic, fiecare data fiind incarcata de anumite puteri si semnificatii. Pe 24 februarie s-a activat razboiul dintre Rusia si Ucraina, intrupand plati vechi, suparari bagate sub pres, ura, neacceptare, neiubire, ostilitati care au capatat acest chip conflictual. Pe 24 mai, planeta a primit mari daruri ceresti, puteri divine, sustineri invizibile pentru a transmuta intunericul. Cel mai frumos dar …este Camasa lui Isus Hristos, o energie alb-argintie bleo care a coborat ca un val de lumina peste noi toti atingand sufletele, tarile, Totul. Cei deschisi si cu suflete radioase au simtit acest acordaj planetar, initiere colectiva, bucurie cereasca…ceilalti la timpul potrivit vor trai aceasta intalnire in unime cu Constiinta Treimica.

Exact asa arata harta acestui an…ca si simbolurile care s-au dezvelit pe Cer in dimineata zilei de 24 mai…cand inteleptii, cei 24 sau altfel spus Domniii Destinelor au grait….planeta este acoperita de nori insa triunghiul christic ne graieste in suflete( prin tasnirea de raze care ne atinge chakra 4 si 7), cu cat ne rugam mai mult cu atat vom indeparta, norii intunecati pentru a fuziuna cu soarele divin…..si daca inima noastra este deschisa vom simti iubirea lui Dumnezeu care atinge Totul, dincolo de norii razboiului, crizei etc.

Fie ca iubirea, blandetea, intelepciunea sa va sustina in Tot si Toate!!!!