Atunci cand va simtiti coplesiti de munca pe care o aveti si de buchetul de intrebari care aterizeaza in viata voastra din multele provocari cu care va intalniti, incercati sa va opriti un pic in centrul vostru si sa activati mai multe triunghiuri trezitoare care descriu un cerc emitent, ca un soare frumos care va vorbeste in clar, activand puterea care sunteti, ca un sustinator care va ajuta sa radiati catre tot si toate.

Fiecare rostire pe care o faceti in Unime va inmulteste, fiecare chemare pe care o activati cu structurile unite, va ajuta sa straluciti catre tot si toate.

Si astfel pe raze veti hrani fiecare situatie din viata voastra in asa fel incat nodurile existentiale se vor topi iar unitatile de Sens vor dospi inlauntrul vostru.

Nu lasati emotiile sa va macine puterea. Activati Soarele care sunteti si in lumina veti gasi cele mai benefice solutii.

Atunci cand chemati cu triunghiurile trezitoare, lucrarea voastra este atat spre intregire cat si spre dezlegarea nodurilor care creeaza oprelisti in viata voastra.