Atunci cand imbratisezi Rasaritul fuzionand cu el sau mai simplu vorbesti cu Soarele mergand spre Manastirea Frasinei sau un alt loc sacru, prin deschiderea, conectarea, daruirea ta …..razele divine iti ating centrii desfacandu-i ca niste flori. O coloana cereasca se activeaza cu 7 sori mici sarbatorind clipa, pelerinajul, intreaga zi. Din varful ei un con de lumina capata grai, este protectia ta divina in care vin Maestrii Soarelui, Sfintii Zilei, Ingeri, Ghizi de lumina, Sfere-Virtuti. Aceasta ConSacrare adica intrare in Conul Divin iti dezvaluie o multime de potentialitati, bucurii, intelegeri cu care poti deschide Portile Zilei. Poate fi primul moment al zilei sau un alt moment in care temele si darurile zilei ne sunt asezate in Cupa interioara urmand ca pe parcursul zilei, unitatile de bucurie, de intelepciune, de clar pe care le-am primit prin razele christice sa ne sustina sa tesem povestea….cu bucurie, daruire, elan.

Alegeti sa fiti Graal, Cupa a Unimii, Receptacul Divin!

In timp ce stati sau mergeti imbratisand Soarele Christic spuneti astfel: Salut Tatal, Mama, Copilul din Mine, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!! Si repetati de 9 ori ducandu-va atentia din chakra 7 pana la chakra 1 apoi mana dreapta, mana stanga activand centrii triunici. Suntem cu totii cruci divine in actiune avand 7 centri principali si multe alte ckakre secundare. A zecea oara repetand rugaciunea, sau mantra sau versul divin vizualizati ca sunteti o sfera frumoasa radianta. Puteti continua de 4 ori cate 10, cifra 40 fiind cifra transmutarii. Orice rugaciune, mantra, invocatie in care credeti, activata in fiecare centru pe concentrare( ConCentrare) vizualizare, unime…da grai Coloanei Ceresti insasi Graalului, Cupei care sunteti si Soarelui Divin din Voi!!!!

Pentru ca fiecare centru este triunic puteti folosi trei rugaciuni sau una pastrand vie atentia in centrul respectiv. Ex: Catre Nascatoarea de Dumnezeu, Imparate Ceresc, Doamne Isuse Hristoase!

Daca va cheama o invocatie de suflet folosit-o fara ezitare:

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta, caldura ta, intelepciunea ta,

Coloana sa fie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te cheamam,

Cu iubire imbracam!

Mantia ta!!!!

sau

Soare christic

Primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma

Eu la Triunghiul Celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine!!!!

Centrii sunt asemenea unei flori ce se dechid cand lumina christica ii atinge. In rugaciunea fuzionala, veti simti ca cei sapte centri devin Unul-Una stralucind din Crucea, Sfera, Triunghiul care sunteti.

Orice rugaciune traita este insotita de oftat, cascat, lacrimat. Cand ajungeti la sfera …..dupa ce ati repetat rugaciunea sau invocatia de 9 ori, simtiti Contopirea. Traiti Sfera care Sunteti. Extindeti-va. Fuzionati cu Totul.

Ce se aseaza in voi dupa aceasta largire de Sens?