Am observat ca totul capata sens, bucurie, culoare si insight atunci cand inviti cerurile la intalnirea cu celalalt,cu un grup sau pur si simplu cu tine.

Ego-urile tac si ceva din insasi esenta participantilor, vorbeste. Astfel de intalniri revelatorii ne hranesc si adancesc fiinta, tamaduind-o, asezand-o, intregind-o.

Brainstorming-ul actioneza in orizontala vietii noastre, insailand pareri pertinente insa un neaparat inspirate insa skystorming-ul este conectiv si transformator.

Am intalnit persoane care au acest dar, te invita la dialogul cu cerurile fara ca ele sa spuna ceva in mod special. Totusi uitandu-ma in structurile lor si vazand cat de garnisite sunt cu ingerasi, am inteles ca dialogul este de fapt declansat si sustinut de lumile subtile, iar noi doar primim si integram din avantul cerurilor.

Nu lasati sterile, apasate de nonsensuri, plangeri, barfe, lamentari… intalnirile voastre cu voi si ceilalti. Incepeti prin a binecuvanta o experienta, rugati-va, fiti sinceri. Skystorminng-ul incepe odata cu intentia noastra de a da clipei, mireasma inaltamilor. Invitati Omul  sa croseteze prin dialog, sensuri si veti aduce in gradina vietii doar oportunitati, imbratisari, bucurii, frumuseti, minuni.