Atunci cand intuiti ca urmeaza sa fiti dati afara insa nu va doriti acest lucru sau v-ati intors la serviciu dupa 2 ani de stat acasa cu copilul si vi se spune ca nu mai puteti ramane sau dupa somaj tehnic vi se inchide contractul  sau pur si simplu datorita crizei pentru ca firma a pierdut multe contracte trebuie sa plecati …..insa voi simtiti ca acolo va este locul, ca drumul divin trece prin acel job, ca nu v-ati incheiat misiunea, ca darurile voastre se inmultesc in acel loc, incepeti rescrierea printr-un post de 3, 5, 7, 9 zile. Continuati pana in a noua zi daca nu au aparut rescrieri, intoarceri, alte propuneri. Rugati-va in tot acest timp accesand prin triunghiul Maicii-Mihail-Gabriel, inima Domnului. Dezveliti-va si graiul propriu. Atingeti Cerul cu aceasta forta treimica,citind acatistul Sf Mihail si Gabriel si Acatistul Maicii, Grabnic Ajutatoare. Cereti sa continuati valsul profesional daca este pentru binele vostru cel mai inalt iar daca v-ati incheiat misiunea, rugati-l pe Arh Mihail sa separe drumurile Sus si Jos si pe arh Gavriil sa vina cu un job nou care sa va ajute sa va inmultiti darurile. Fara o limpezire, o jerfa, o activare de Ceruri facuta cu post, rugaciune, tacere sau post, faca se Voia Ta Doamne, rugaciune, nu apar noi etape, noi seminte, noi anotimpuri pe drumul vostru profesional. 

Imi amintesc ca in sept 2010 dupa ce am stat cu Stefan, baietelul meu, doi ani acasa, managerul meu m-a anuntat desi eram un angajat care luase toate premiile din zona HR, cu carti si articole scrise si cu 8 ani in acea companie… ca nu mai pot ramane, nu mai are ce sarcini sa-mi dea….partea de schimbare, dezvoltare, responsabilitate sociala fusesera luate de catre o alta colega, nu mai existau proiecte pentru mine. Am rugat-o sa ma lase 3 zile sa aflu ce vreau, ce este pentru binele meu cel mai inalt si apoi sa reluam discutia. Am postit, m-am rugat, am dat lumina ingerilor profesiei, darurilor mele, relatie mele cu firma rezpectiva, relatiei mele cu colegii si managerul, mi-am facut iertarile pe toate vietile pentru tot ce le-am facut din toate ipostazele activand triunghiul iertarii. Pe scurt am lucrat doar in Cer lasand Divinul Treimic sa decida. Nu eram speriata de aceasta decizie pentru ca ma chema foarte mult psihologia initiatica si o mai veche dorinta de a avea cabinetul propriu. Dupa 9 zile in Ceruri mi s-au dat toate protectele pe care le avusesem inainte de a pleca in concediu de crestere a copilului la care s-au adaugat  si altele noi pe diagnoza si  dezvoltare a omului, echipelor, organizatiei. Am ramas in acea companie inca sase ani trecand de la 8 ore de munca pe zi  la 6, 4, 2 ore dezvoltand si propriul cabinet si valsul cu psihologia organizationala. 

Ce este postul?

Postul ne invita sa eliberam din noi vechiul ( credintele limitative, supararile, nemultumirile, atasamentele, proiectiile negative, dorintele pitice, viciile, dependentele, patimile) sa curam triunghiul cu varful in jos pentru ca el sa devina o cupa in care darurile ceresti si lumesti sa coboare. In viul limpezirii va invit sa postiti lunea onorand sfera-tata, miercurea dand glas divinului feminin in voi, vinerea inchizand triunghiul cu ajutorul sferei-copil iar cand suntem in postul Pastelui sau postul Craciunului sa postim 40 de zile.

Postul nu inseamna tristete, corvoada, apasare ci intrare in versul divin, curatarea sufletului, limpezirea constiintei, activarea clarului, deschiderea darurilor, intalnirea cu Calea, adevarul, viata, revelarea triunghiurilor formate din virtuti, transformare-transmutare-transfigurare.

Mintea noastra este plina de ganduri, scenarite, dorinte, nevoi. Cu cat ne curatam, limpezim mai des prin post cu atat si mintea si sufletul se linistesc in aceasta conlucrare, degetul Domnului dezvelindu-ne, noul job, darul care ne asteapta, povestea dupa care tanjim.

In sine postul ne spala pasii activand frecventa Dumnezeu. 

Daca manifestati un dar, limpeziti-l in post iar daca va doriti sa scrieti sau sa vindecati, cultivati un triunghi de virtuti sa spunem iubirea-intelepciunea-blandetea in centrul caruia asezati postul ca far, luminita, calauza pentru darul vostru.

Postul ne invita la consacrare ( sa intram in conul divin).  Nu e suficient sa fim vegani si sa spunem ca  postim tot timpul ci este important sa dam glas divinului din noi, invocand un triunghi, activand rugaciunea, aprinzand lumanari, mergand la dezlegari, multumind, cultivand ganduri, sentimente, fapte inaltatoare, legandu-ne de Ceruri.

In felul acesta accesam cheile sufletului si ale spiritului cu care vom putea deschide si comorile Cerului si pe cele ale Pamantului. 

Daca puteti sa beti doar lichide lunea, miercurea si vinerea sau sa postiti fara sa mancati si sa beti nimic si veti simti ca multe forte ceresti coboara in voi, linistind valsul zilei, inmultind talcurile experientelor, activand triunghiurile de virtuti, dand grai darurilor. 

Postul lumineaza copacul interior, pomul christic aducand pe ramurile lui, intelesuri noi, puternice, radiante.

Este un maestru calduros care ne invita sa renuntam la barfa, judecata, cearta, atasamente, suparari, patimi pentru a dezvalui soarele christic, radianta noastra unica.

In sine postul este un acordaj ceresc, o intoarcere la Centru, o activare in Unime.

Ori de cate ori apar, provocari, dileme, experiente de viata care va bulverseaza, intrati in post chiar daca este marti sau duminica. Cu o zi de post eliberam sarpele din structuri, cu trei zile de post , trimitem la plimbare scorpia iar cu sapte zile de post invingem balaurul. 

Daca criza aceasta va afectezaza siguranta financiara, profesionala, linistea interioara pentru ca deja sunteti in somaj sau sau intuiti un pericol profesional, incepeti rescrierea in Ceruri cu post, rugaciune, credinta. Nu va agatati de acel loc de munca, cereti limpezire, dezvelire, activare de daruri. Daca este pentru binele vostru cel ai inalt…. sa ramanati acolo, daca vi s-a incheiat misiunea sa apara o noua oportunitate!!!!

Voia Domnului este sa ne gasim locul in puzzle-ul divin, Calea, Povestea noastra unica, Propria Stralucire!!!!

……

Indrazniti: avem un singur angajator si el se numeste: Dumnezeu. Sunati-l!!!!