Atunci cand raceala, distanta, suficienta si mai ales aroganta va mana spre o afirmatie de tipul Le stiu pe toate sau Sunt Ioan Botezatorul sau Nu mai am de ce sa merg la un atelier conectiv pentru ca stapanesc teritoriile cunoasterii si recunoasterii ….as vrea sa va opriti un pic in voi si sa intrebati Centrul.

Smerenia, dragul, iubirea si toate triunghiurile radiante va vor spune unde sunteti pe harta evolutiva. Aveti curajul sa intrebati nelasand prea multa vreme ca trinitatea inferioara formata din inima, minte, corp cea care naste la mijloc personalitatea bazata pe ego sa triumfe.

Suntem cu totii intr-un proces de invatare minunat in care petalele sufletului se dezvaluie din aproape in aproape. Permiteti Centrului sa va insoteasca in taina dezvelirii.

Si chiar daca ati devenit Ghid pe una sau mai multe teme absolvite, procesul de invatare continua, arantandu-va nuante noi din lectii noi sau alte dezveliri in cupa temelor traite, absolvite, stiute.

Pastrati in interior iubirea de Tot si Toate ca un vals minunat in care Cerurile ne imbraca cu daruri si tot ele ne ajuta sa urcam pe varfuri.

Straluciti ca un mic soare fara sa cereti recunoasterea, fara sa va afirmati cu ostentatie, gradele.

Daca cunoasterea e din adevar o vor vedea multi si se vor bucura de ea, Toti.