Adeseori femeile-barbat sufera de sindromul coliviei in cuplu: isi doresc sa fie casatorite, sa aibe copiii insa nu suporta autoritatea, puterea, emanatia vie a celuilalt. Venind din antreprenoriat sau din zone profesionale in care singurul microfon le apartine percep ca li s-a luat puterea ca nu mai sunt soprane ca ceva le lipseste. Si nu este vorba despre melodia proprie….ci de faptul ca nu isi mai pot domina partenerul, nu mai pot fi singurele cantarete in spectacol, castelul nu mai rasuna de trilurile lor.

Si asa incepe jaful energetic, luptele de putere, patima bauturii, certurile pentru a impune dreptatea. Adeseori femeile-barbat raman singure cu 5 case si 6 masini cantandu-si singuratatea prin toate barurile sau prin multe case.

Ca sa fii femeia-cupa, dezvolta ascultarea, iubirea, acceptarea, rabdarea, blandetea, smerenia, bucuria, compasiunea, pacea, recunostiinta intelegand ca microfonul va ajunge si la tine insa nu este cel mai important lucru acasa ….ci felul in care te pregatesti sa primesti ambrozia divina prin partenerul tau.

Ce jertfe/ renuntari pot aduce in altarul cuplului meu? Cum il pot onora?Ce petale ale divinului feminin pot dezveli in acest cuplu?

Adeseori in cuplurile femeie-barbat si barbat apare libertinajul, o independenta prost inteleasa prin care sufletele cad cautand in exterior un soi de putere, de validare, de apreciere care li se pare ca li s-a luat in cuplu. Altfel spus se activeaza amantalacurile, aventurile, minciunile, tradarile si desigur la putina vreme…divorturile. Pentru ca femeia-barbat vrea si ea sa vaneze, vrea si ea sa se impuna, vrea si ea sa fie cocosul. Si ce fac doi cocosi focosi?

Isi vor pierde aripile in dispute ….fara inaltime!!!!

Nu te poti simti in colivie daca tu ai vocea ta, valorile tale, cantecul tau. Nu trebuie sa-ti fie frica….si nici sa te pierzi in bautura de teama ca nu mai ai atat de multa putere …in cuplul tau. Fiind varf de munte ……nimeni si nimic nu te poate eclipsa. Insa in cuplu e de dorit sa fii si deal si campie si poiana si padure…sa ai toate formele de relief si toate anotimpurile pentru a participa la roade pentru tine si famlia ta.

Cu adevarat singura putere vine din Faca Se Voia Ta si ea este predarea totala, acceptarea totala, supunere si iubire necondionata pentru a-ti implini contractul spiritual alaturi de partenerul tau.