Inainte de a cobora aici, in viata dintre vieti, cu ghizii nostri alaturi, am urmarit pe ecrane holografice Valsul sferelor pe Spirala inaltarii. In vers divin aceasta deschidere de Sens se traduce astfel: regasire, fuziune, impreuna suntem Una.  Pe bolta recunoasterii de Sine, Sferele care suntem radiaza, se joaca, danseaza, se suprapun de mai multe ori pe orice tema facuta, dar inmultit, salt de intelegere pana cand apare marea fuziune, Unimea. 

Dansul acesta ne dezvaluie in clarul sufletului ca intregirea noastra a fiecaruia dar si fuziunile in Impreuna-Una sunt cunoscute de noi si sustinute de Triunghiurile Divine care ne conduc la inima Domnului, Acasa. 

Spirala se invarte imbracand culorile Cerului si sferele se ating, se suprapun, stralucesc, radiaza, canta. Valsul acesta dezvaluie varfurile de munti atinse si horele facute cu marile familii de lumina, civilizatiile-prietene, stalpii, luminatorii, ghizii nostri. Unind Cerul si Pamatul, din centrul crucii care suntem se activeaza triunghiul, sfera si apoi pasim pe spirala inaltarii salutand Marea Sfera Centrala din care Sfanta Treime ne imbratiseaza. La finalul valsului toate sferele fuzioneaza cu aceasta, Unul-Una radiind din Tot si Toate. 

Cu acest sentiment de Acasa, de contopire cu Unul-Una, de dor de Regasire, de Vals in Impreuna-Una coboram cu totii si el este la carma devenirii prezent noaptea cand calatorim sau atunci cand ne manifestam pasiunile inaltatoare calauziti de raurirea divina sau cand iubim divinul din Tot si Toate sau cand ne intalnim simplu cu energia Eu Sunt.

Ori de cate ori v-ati facut o tema de viata integrand darul ei si urcand muntele interior pana la marele salt de intelegere, veti simti Intregimea. Ati primit provocarea, ati inteles, ati integrat, asezand aceasta felie de tort in sfera care radiaza. Si aceasta intregime se bucura cu sferele-oameni dar si cu sferele ceresti. O parte din acest vals voi incerca sa vi-l dezvalui acum prin aceasta carte. 

Ca sa intrati in el practicati un triunghi de virtuti sau de tehnici divinatorii  sau de instrumente cosmice: rugaciunea-meditatia-contemplatia sau recunostiinta-postul-scrisul conectiv sau imbratisatul copacilor-comunicarea cu soarele interior-bucuria. Atingeti inima domnului cu un Triunghi al Unimii. 

…….

Pentru ca ne aflam in decembrie si Inteleptii coboara in pomul interior globuri de iubire sau de discernamant sau de intelepciune dupa cum ne-am incheiat temele anului, ca sa simtiti forta treimica care sunteti si intregimea, activati spirala intrebarilor, spirala darurilor, spirala intelegerilor. Aceasta este beteala care ne conduce la baza triunghiului catre varf activand steluta care suntem.

Incepeti astfel: Ce mi-a dezvelit aceasta pandemie? Ce daruri s-au activat in pomul interior? Ce am descoperit? Ce talcuiri mi-a adus acest an?

Apoi scrieti pe o bucata de hartie alte si alte intrebari si le asezati in pomul de Craciun, talcuiri ale acestui an si le puneti in acelasi pom si daruri interioare. In zilele Craciunului va puteti aseza cu cei dragi si le puteti citi pe toate.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice