Ma trezisem la 4 00 dimineata cu bucuria de a valsa cu scrisul insa ….spatiul fiind foarte mic aici in San Francisco m-am decis sa meditez, sa iau caii Gratiei si sa plutesc cu ei, sa ma bucur de viurile diminetii. Pe la 7 00 am pornit catre Shasta…..drumul zburand asemenea unui covoras fermecat. Dealuri cu zumzet, ape fermecatoare si mai ales muntisori cu grai isi dau mana pregatind intalnirea cu Muntele Sacru.

Statiunea Shasta din SUA este un centru holistic in sine……copacii, cristalele, oamenii frumosi participand cu totii la o poveste inaltatoare. Acolo unde te opresti sa spunem la Soul Conections sau in Gradina Pacii ai sentimentul ca esti asteptat, totul iti raspunde, zambetele curg …..pe note ceresti pregatind o melodie cosmica la care participi si tu oricine ai fi la marele spectacol al muntelui.

Shasta gazduieste spirite batrane chemate aici sa-si dezvaluie darurile, sa contribuie la inaltarea planetei, sa sustina trecerile. In delicatele lor magazine sau in spatiile de intalnire gasesti brosuri, carduri, prezentari care includ povestile celor care vin aici dar si zborurile lor, freamatul, darurile cu care participa la jocul cosmic. Aici intalnesti preotese in Ordinul lui Melchisedec, preoti in ordinul lui Isis, psihologi care fac channeling, scriitori care dau initieri ceresti, tehologii ale unimii, serate cu instrumente cosmice, traducatori ai lumilor subtile, conectori etc. Ne-am oprit in cateva zone ale Shastei inainte de a ajunge in Gradina Pacii. Drumul parea presarat cu semne pline de talcuire…..iar cand in sfarsit am pasit am simtit frecventele inaltarii, taramul paradisiac, bucuriile ceresti. Gradina era plina de copaci cu chip transportator, raze cristalizate, spirale, graimi divine, cruci, mesaje radiante. Fusese facuta ai spune dupa un dicteu automat……maini ingeresti participand la materializare. Ne-am lasat purtati de degetele invizibile imbracandu-ne cu iubirea, blandetea, frumusetea locului. Apoi am mers mai departe inaintand in sufletul acestui taram.

Intrasem intr-o piramida alba de cristal in fata mea aflandu-se o configuratie frumoasa geometrica, mai multe hore de triunghiuri continand in centru o tasnire violet. Aceasta raza dezvaluie frecventa schimbarii, a alchimiei, a eliberarii de limitari, a libertatii, a transmutarii. Pe masura ce umpli Graalul interior cu energie violeta, puterea acestei flacari te conduce la desavarsire. Aceste lucruri le primeam telepat….parti din mine fiind in lume, alte parti fiind conectate la energia muntelui sacru. Shasta are chipul viu si multe bucurii…..care se tes intr-un fel aparte( mi-am spus). Mai multe spirale ne inconjurasera salutand aceasta intalnire, simpla, celestiana, frumoasa. Si da de undeva din spate cupa unimii plina cu energie violet atingea fruntilor tuturor cavalerilor unimii. Imaginea ma conduse la contractele dintru inceput care se deschisesera deodata energia violet ghidandu-ne eliberarea, centrarea, transmutarea. Un nou timp…..

AraN si Azara( ghizii mei) erau aici…deschizand portile. Calatoria continua cu o sala imbracata in lumina aurie. Energiile acestei flacari sunt pentru activarea divinitatii din noi. Pentru ca ne-am ratacit in constiinta, Divinitatea a fost ascunsa in spatele unui val. Pe masura ce invocati si va contopiti cu aceste flacari violet si aurie veti incepeti sa va activati darurile si atributele divinitatii care sunteti. Flacara aurie va pregateste pentru ritualul final al inaltarii ea fiind principalul scop al multelor noastre reincarnari de pe aceasta planeta. Auzeam si primeam aceste intelegeri fara ca mintea superciala sa participe la ele. Energia violet si cea aurie ne imbraca pe toti, impletirea aceasta modificand chipurile, luminandu-le, aducand o radianta aparte. Invierea colectiva si corpul de slava. O tresarire frumoasa ma inunda. Marea fuziune….. O spirala violet valsa cu o spirala aurie urmand crucea cristica. In varf ele fuzionara nascand noul om, cuplul inaltat, Geea paradisiaca.

In a doua camera lumina era alb-argintie si chipurile noastre erau mai transformate pastrand doar ochii stiuti. Flacara inaltarii ne vorbea despre casatoria sacra, uniunea Divina a Sinelui uman cu Esenta Divina. Camera aceasta parea foarte inalta iar tasnirea de raze venea din toate directiile. Simteam ca razele ne aduc altitudine la nivelul intelegerii, varfuri de munti la care nu meditasem. Albul indeparta toate valurile, cetele, norii, ochii interiori purificandu-se. Dupa ce toate varfurile si-au scuturat intelepciunile un nou pisc s-a activat imbratisat de o spirala argintie. Oamenii erau mai putini densi aici, trecerea fiind blanda, iubitoare, calduroasa.

In a treia camera am simtit o prezenta inalta si puternica….Arhanghelul Mihail. Predand atasamentele….voii divine, pasii vostri devin salturi. Un ecran se deschise si umanitatea pe cercuri luminice ce descriau o spirala se inalta intr-un mod minunat atinsa de toate flacarile ceresti….flacara iubirii christice, flacara Arhanghelului Mihail, flacara lui Saint Germain, flacara reinvierii, flacara inaltatii, flacara voii divine, flacara transmutarii, flacara intelepciunii. Lucrasem cu ele in diferite temple insa acum totul parea foarte clar. Si predarea avea un chip radiant….purtand in ea purificarea, detasarea, transmutarea. Arhanghelul Mihail intarea cu flacara sa….Faca Se Voia Ta.

In camera a patra am simtit energia curcubeu creind legatura dintre Cer si Pamant. Dealtfel venind spre Shasta doua curcubeee ne-au imbratisat…..facilitand comunicarea dintre Cer si Pamant. Flacarile creara o hora, o spirala si apoi un curcubeu. Cumva stiam ca prin aceasta initiere colectiva ele au ajuns in toate structurile, limpezind pregatirea noastra, pasii, insasi saltul.

A cincea camera era goala insa cateva raze ……desenau un joc minunat impletindu-se cu o muzica suava, cereasca, blanda care inunda intreg locul. Aici poarta se deschise singura. Am lansat o intrebare…..Ce cautam aici? si deodata raspunsul a venit…..timpul acesta si noua lui asezare. Si 12 entitati au sosit lasand un sul alb la picioare. L-am ridicat si am vazut ca erau 12 simboluri ….ca niste piese de puzzle, unitati de sens, intelegeri multidimensionale.

E pentru mine? E pentru cei 12 ori 12. Si restul? Vor primi cheile la timpul potrivit. Toti suntem fii si fiice….de ce aceste diferente? Si toti veniti in timpul noptii aici…..pe rand dupa cum sunteti chemati, activand varful muntelui interior.

Am privit simbolurile asemenea unui ax celest ce unea varful piramidei de centrul si baza ei…. si deodata am simtit sa pun deasupra coroana luminii divine, sa asez in centrul ei flacara iubirii christice, sa imbrac totul in coloane, sa multumesc. Piramida s-a activat, lumina ei atingand parca totul. Sunt 5 piramide ceresti care sustin activitatea muntelui sacru. Si da….intr-o clipita am putut sa le vad ca o matrisca….Si care e piramida in care ma aflu? A treia……Am lasat energia sa ma patrunda….urmarind cu ochi ceresti, curgerea care parca inunda fiecare celula……lasand pe langa simboluri, cate un inscris.

Ce scrie am spus?……cumva neintelegand limbajul….Lasa-l sa se aseze si scrisul va grai.

Apoi piramida se roti, se activara toate in centrul lor fiind un Sfinx. Am privit uluita….intelegand cumva ca toate comunica in Sfant Numele Tau. Piramidele se asezara pe verticala, axul format din simboluri deveni o cruce, coloanele se unira si de jur imprejur aparu o sfera. Unime, vals a sferelor, fuziune. Am simtit sa ma las…..contopindu-ma cu energia. Ochii se inchisesera cuprinzand imensitatea. Varf de munte, Acasa, Totul-Una.

……………..

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice