Acum cateva zile intr-o miercuri am intrat desi ma aflam la masaj, intr-un munte bleo-alb. In aceasta fuziune in chiar miezul ei am simtit crucea si aripile iar mesajul primit a fost simplu, inaltator, adancitor: trei brate au fost onorate, nordul, Moscova, sudul Ciprul, estul Japonia insa vestul, nu.
Am tresarit zambind si am lasat energia muntelui sa ma atinga. Cand am deschis ochii am zarit un tablou minunat cu o fetita care privea un porumbel pe spatele caruia un munte alb-bleo stralucea. Chemarea muntelui Shasta, mi-am zis si m-am intrebat daca e posibil sa obtin viza atat de repede incat sa fiu in acelasi avion cu Valentin. Inca nu stiam unde pleaca in SUA astfel l-am intrebat si am aflat uimita si coplesita ca in San Francisco. M-am uitat pe harta…Shasta era la 4 ore. Incredibil putea sa plece foarte departe…Inseamna ca Muntele ma cheama.

Am inceput sa pregatesc toate actele si dupa interviul din 3 nov la o zi distanta a venit viza. Unde mergeti? M-au intrebat …In Shasta. Si viza mi-a fost data. Va spun toate acestea pentru ca sigur mai aveti scepticisme, neincredere, indoieli legate de chemari, doruri, misiuni.

Insa materia urmeaza spiritul, orizontala, verticala.

Crucea a deschis drumurile pentru a simti maretia muntelui Shasta.

Si am pornit la drum pe 8 nov cu Mihail, Gabriel si Sf Francisc avand in centrul triunghiului, Fiicele Unimii. Cei care au fost la ultimul atelier din octombrie isi amintesc ca am lucrat impreuna cu energia Fiicelor. Miezul acesta radiant m-a sustinut pentru a fi Aici.

Apropiindu-ma de Shasta am simtit bucuria, frumusetea, dragul. Trei munti mici ca niste copiii cosmici ne-au intampinat pregatindu-ne pasii, viul, zborul. Lacul Shasta este realmente minunat iar imprejurimile sunt parca descarcate aici din alte dimensiuni, de pe alte planete.

Muntele Shasta e imbracat in alb parca are vesmintele lui ceresti pe el in timp ce ceilalti muntisori au culorile toamnei, portocaliu, verde, maro. Straniu insa adevarat.

M-am apropiat ca un copil sfios, primit si totusi inca neincrezator. O piramida mov alba stralucitoare am vazut cum imbraca muntele si in ea pe o spirala frumoasa entitati de lumina asezau in coroana timpurilor, flacara mov, flacara aurie, flacara alba. Coroana avea mai multe etaje acesta era primul, urmat de cristale de toate culorilea ale caror raze atingeau toata planeta iar ultimul erau florile de lumina asezate de Fiice, Fiicele Unimii.

Intelegeam acum de ce am avut nevoie de viza aceasta mai mult cereasca decat lumeasca ca sa ajung aici.

Flacarile erau asezate apoi in triunghi pe intreaga planeta cea mov atingand Ramania, cristalele erau daruite fiecarei tari insa aveau o unicitate si un mesaj cu care atingeau reteau locului iar florile se umpleau de energia venita aici din miezul galaxiei si se intorceau in buchete pline de intelesuri sustinand trecerile si rodirile unui taram, loc.

Intalnirea….intalnirea aceasta e o borna de sens de mult timp asezata pe spirala inaltarii. Asa mi-a venit sa spun si o alta poarta s-a deschis. 7 preoti din ordinul lui Melchisedec am simtit cum desfac cuferele timpului oferind o alta inzestrare clipei dar si tarilor. Primul m-a atins cu sceptrul, urmatrul a asezat cupa inimii, apoi a urmat plasa de platina, sabia, inelul, cheile, coroana.

Din valul aurit alte puteri teseau noua poveste.

Am pasit si am deschis o noua poarta…..12 entitati inalte imbracate in alb bleo mi-au marturisit ca sunt telosieni, arhivari, invatatori, preoti ai Telosului, o trinitate care imediat si-a dezvaluit frumusetile, imbracand muntele in vesminte bleo, mov, argintii aducand de pe aripile timpului, harpa cosmica, cartile de cristal, fantana abundentei si multe simboluri fiecare in graimea lui divina atingand toate colturile planetei.

Aici in cele patru triunghiuri alcatuite de telosieni( arhivar-invatator-preot) am simtit ca am primit initierea muntelui si ca in verbul zilei s-au asezat alte intelegeri. Muntele crescuse in mine si graiul lui imi atinsese Centrul. Esti Acasa.

Cand poarta a treia s-a deschis am simtit ca o stiam de multa vreme, civilizatiile isi dadeau mana in hore pe o spirala minunata, familii luminice in tandra regasire in chip unimic se imbratisau…. Atlantida, Lemuria reprezentand doar un alt obraz al mamei divine, o alta graire in acest Univers. Impreuna…atat de frumos!!!!O nunta cosmica…da…. si micii raspandaci, fii si fiice ale Unimii puteau participa primind din aceasta tandra dezvelire daruri pentru noi toti.

Conectati-va la Shasta si incercati sa simtiti puterea Muntelui sacru in voi.

Impreuna-Una!