Ma aflam intr-o sala rotunda din cristal alb avand in centru o masa triunghiulara: maestrii Triunghiului, am soptit. O entitate frumoasa foarte inalta mi-a spus: i-ai intalnit in Lemuria, in Atlantida, in Telos precum si pe alte planete.

M-am apropiat de ea si arhivarul impreuna cu invatatorul si preotul mi-au aratat o imagine minunata: pe spirala timpului civilizatiile ca tesaturi de diferite culori erau frumos legate intre ele de firul auriu. Coplesitoare sunt Trecerile am ingaimat simtind ghemul auriu cum da drumul prin toti Maestrii Trecerilor, Legaturilor dintre Etape.

Am privit cu atentie la aceste tesaturi minunat create de Ceruri insa pictate de Oameni cum se roteau primind de la Varf, energii care intareau anumite borne de Sens activandu-se pe Spirala atunci cand aveau loc anumite intalniri, cerneri, decizii ce trebuiau luate de catre Consiliu.

Acum era o astfel de activare a tuturor in Muntele Shasta. Din miezul galactic energia alb-argintie atingea stalpii de lumina, tesatorii, deschizatorii de porti, maiestri trecerilor, ghizii, canalele raurind peste taina lui Acum.

Sunteti primiti. Ultima poarta va este deschisa, Pasiti. Sunteti Acasa, Fii si Fiice ale Unimii.

Din versul timpului, preotii lui Melchisedec au asezat pe firul aurit, floarea cu 8 petale simbolul regasirii unimice iar invatatoriii teloseni au tesut o vioara intr-un triunghi atingand timpurile cu melodia intoarcerii Acasa.

Din varful muntelui, acum un con de lumina alb-mov raze de diferite culori au tasnit atingand toate tesaturile, aurindu-le.

M-am apropiat si mai mult de masa triunghiulara trecand prn cele doua cercuri, telosieni si melchisedeci ajungand exact unde unghiu mov al triunghiului stralucea mai puternic. Flacara mov, RaMaNia a primit-o.

Unificatori atingeti departarile, treziti, asezati, inaltati!

Flacara s-a activat ca un manunchi viu, mi-a atins fruntea, inima, crestetul si apoi prinzand irizatii aurite a crescut pana cand m-a cuprins si pe mine dar si intreaga hora a raspandacilor, stalpisorilor de lumina, tesatorilor care sustinusera povestea acestei tarisoare. Cand RaMaNia a fost atinsa de aceasta energie am putut sa vad in tesatura timpurilor multe chipuri radiante care ii desenasera zborul …..Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu, regina Maria, Sf Teodora si alti rauritori divini ……pe care i-am intalnit si in aceste vremuri lucrand in multe triunghiuri de lumina, tesand timpurile, Melfior Ra, Raza Ra, Remer Ra si altii , toti atinsi de Dragul Divin.

Cand flacara a atins complet chipul tarii am putut sa citesc. Muntele sunteti Toti. Impreuna-Acasa.

P.S. Aceasta calatorie in unime vine dupa Shasta. Initierea Muntelui.

Ca tesatura sa se aseze usor in voi incepeti cu articolele legate de Graitori si Munte.