M-am gandit sa scriu un articol pentru cei care ajung in Shasta, nu sunt cristalizati in cautarile lor cu toate ca si-ar dori sa experimententeze ceva minunat, altfel, de dincolo de val.

Daca va opriti cu masina in centrul statiunii in chiar magazinele lor veti intalni carti de vizita, povesti, pliante frumos desenate care vorbesc despre darurile unor oameni care din chemare au ajuns aci si chiar in acest loc si-au activat anumite zboruri sau poate aici si le-au rafinat simtind bucuria varfurilor. Muntele ii ajuta atat pe cautarii de esente tari cat si pe traitorii de Sens care sunt in acea etapa in care sustinuti de energia locului radiaza catre Tot si Toate ducand daruletele lor catre toate nationalitatile, rasele, toti oamenii care vin din dor, chemare, glasul Prezentei in acest spatiu-cupa minunat conectat la viurile ceresti.

Rasfoind filele acestui taram minunat, am descoperit fiinte radiante cu daruri in reiki, medicina energetica, channeling, curatarea chakrelor, vindecarea cu cristale, shiatsu, citiri intuitive, vindecari ceresti, masajul intuitiv-integrativ, evaluari ayurvedice, fitoterapie, esente florale, ghidare spirituala cu maestrii ascendenti, astrologie, mandale de lumina si as mai continua catva randuri pentru ca inca sunt coplesita de cati oameni minunati s-au adunat in trena acestui munte. O comunitate spirituala as putea spune in care simti cu adevarat Unimea.

Daca in Brazilia la Ioan a lui Dumnezeu exista o singura antena cosmica prn care energia era dirijita catre oameni aici in jurul muntelui exista n antene care isi dau mana in hora gratiei oferind suport in vindecare, asezare la Centru, inaltare.

Eu si cu Valentin am ales din roata aceasta a darurilor, piramida energetica al carui gardian este Ra-Ke-Da, piramida inchinata lui Isis, Metatron si St Germain, o trinitate frumoasa care ne-a fost alaturi o ora cat am stat pe intuneric simtind puterea acestui trunghi si intreaga lucrare a piramidei. Pe www.soulevolution.org le puteti scrie gazdelor acestui loc minunat sau pe us@twinsong.us.

Mai tarziu in aceeasi zi am ales sa experimentam un fel de sauna care se face intr-un cort acoperit, un ritual de purificare ce vine de la vechii indieni si care incepe cu tobe si incantatii timp de aprox 1 ora dupa care se intra in spatiul acoperit si rugaciunile continua facute de un indian autentic si in acelasi timp un intelept al locului. Aceasta impletire de rugaciuni, piatra, apa, caldura, abur, vant este asemeni unui exercizari. Eram asezati pe trei cercuri si in arteziana incantatiilor, foarte multi din cei chemati scoateau sunete indurerate, cuvinte, oftau, tipau eliberand din desaga timpurilor, mici sau mari poveri.

Cand ieseau din cort foarte transpirati si rosii dupa trei, patru sau cinci runde le simteai privirea limpede si pasirea plina de zveltete.

A fost minunat!!!

Daca mergeti in Shasta….bucurati-va atat de munte cat si de aceasta hora a darurilor!