Acum 3 saptamani intr-o noapte cand mentalul colectiv dormea am simtit ca o lucrare frumoasa, mare, aurita de sens ma cheama alaturi de multi stalpi, luminatori, iubitori ai patriei sa limpezesc fruntea acestei tari si apoi sa o imbratisez ca pe o fiica cu iubire, recunostiinta, caldura. Asa a tasnit atelierul intitulat Coloana unimii. Il asezam initial pe 28 nov apoi am simtit sa plec la Sfinx in acea zi pentru ca atelierul sa se umple asemeni unei cupe cu mai multe intelegeri, bucurii, deschideri de sens….pe 3 decembrie.

Ziua de 28 s-a activat pentru mine inca de la 3 dimineata un rau de lumina aducandu-mi energie, bucurie, intelepciune. Desi n-am scris doar am stat in rugaciune, curatare, dezlegare, lucrari cu triunghiul …..un covor minunat s-a asternut in viul ochilor inca de la primul clipocit al diminetii conducandu-ma la manastirile Tiganesti, Pisiota, Ghighiu si apoi la Sfinx.

Si drumul viu….plin de zapada, soarele roz-mov, bucuria, saniile……Doamne cum a mai fost. Simteam graitor triunghiul Sfinxilor ( Peru-Egipt-Bucegi) iar oamenii care ne insoteau parca coborasera dintr-o poveste nu cu zane ci cu intelepti cu faclii care tineau pe umeri, Noul Cer.

Am patruns in lumina aurie….urmand chemarea interioara. 12 cercuri frumoase radiau…iar in centru se afla o piramida de cristal. Mai multe entitati in vesminte radiante tesute unele de altele prin raze….primeau de la aceasta piramida…..o putere vie, o intelegere si o conectare la cele 3 contracte( dintr-un Inceput, de Altadata din Acum). Entitatile erau si de pe Pamant dar si din alte Universuri si Versuri. O reamintire vie ne imbratisa pe toti. Mai multe piramide ceresti …..ne strajuiau ochiul mintii. Lucrarea continua prin toate ipostazele. Aceasta era piramida Bucegilor, un centru al Unimii. Era a saptea intalnire. In centrul piramidei s-a activat pomul christic, de jur imprejurul ei, spirala formata din cele 12 cercuri iar in fata ei….Sfinxul ne privea, graia, ne atingea…..ochiul ceresc.

Mai multe imagini se derulara, atlanti, sacerdoti geto-daci, preoti si preotese, luminatori, stalpi, familii de lumina, civilizatii-prietene. Si toti la un loc, o conexiuni unimica, vie, sprintara.

Am lasat Graalul interior sa se umple……ca un cavaler care descaleca…privind la timpul aurit. O harta frumoasa se desfasura in fata ochilor……Puteam sa vad cum muntii planetei….. imbracati in culori diferite isi vorbesc unii altora sustinand Vremea. In pantecul lor, arhivele graiau…deasupra lor……configuratii geometrice radiau. In aceasta harta existau piramide, sori, stele simbolistica vie sustinand exact acest timp.

AraN imi spuse ca toate domeniile pot fi citite prin simbolurile care se dezvaluie acum. Cum? Unind Cerul si Pamantul…….esentele graiesc. Apoi piramida palpai, la fel spirala …..si o voce se auzi susurand. Sunteti primiti in casa acestui loc. Chipurile se luminara si pe un fel de masa frumoasa, simpla de cristal aparu o stea, o cupa si 3 simboluri.

Se asezara in structurile noastre…..apoi fiecare se apropie de Sfinx primind un fel de imputernicire. Chipul ii era de femeie…corpul ii era de barbat insa viul ochilor era din TOT-UNA. Mi-am reamintit….preotiile primite aici in bratele lui cand muntele isi despletise glasul. In dreapta se dezveli Melchisedec, Zamolxe, Ra. Un rau divin imi arata……cateva pagini ale tarii noastre, ca o stea cu 8 colturi imbracata in beteala aurie, apoi pustiita, mancata de serpi, apoi vie, frumoasa insa cu chipul patat. Acesta este timpul spus AraN…….aratandu-mi de aproape ultima imagine. Am luat-o in brate ….si am simtit sa o imbrac in braul vindecator al Maicii, sa pun plasa de platina sa o limpezeasca si sceptrul vindecator a lui Melchisedec sa lucreze. Lucrarea continua….in centru fiind Graalul, Crucea, Copacul Christic iar deasupra Coroana Luminii Divine. Mai multe flacari o atinsera iar Coloanele de lumina o cuprinsera cu totul. Spirala se activa de mai multe ori. Un chip nou aparu…si de aici …alte chipuri de tari zambira. In viul lucrarii…planeta toata radia ….ca o fetita ….care si-a trecut clasa dupa ce avusese mai multe restante.

M-am oprit contempland. Sfinxul radia din piramida iar spirala clipocea …….cu rochia ei atingand nu doar muntele ci si tara, planeta.

Simteam sa o las in mine sa lucreze…..sa o duc si in Shasta si Sedona. Apoi un vant usor ne-a scos din meditatie. E vremea sa ne intoarcem….sa modelam si pamantul dupa ce Cerul a rostit.

Intoarcerea a fost extrem de rapida parca am clipit si ne-am trezit undeva pe langa cabana Piatra Arsa unde ne lasasasem masina. Mai multe nave-sfera sau nave-piramida ne sustineau pasii ……bucuria aurita fiind peste tot, aici si acolo.

Ne intorsesesem cu o noua misiune in care se dezveleau toate cele 3 contracte. Lucrarea celor 9 raze continua…mainile fiind pline de lumini la fel si sufletele. Vor urma noi calatorii iar lucrarile din noapte vor fi din ce mai puternice. Taramul Shambalei era si el viu miscand intelegerea noastre pe cele 3 contracte care se uneau avand ca varf, noua harta.

Unime, versul divin, Totul-Una.

Invoc lumina ta

Iubirea ta,

Bucuria ta,

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie

Pentru dulcea Romanie.

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Dezlegandu-ne, limpezindu-ne, intarindu-ne, Inaltandu-ne.

In gand te chemam

Cu iubire imbracam

Mantia ta.

Si lucrarea continua ….si va invit pe 3 dec sa va dezveliti prin ea propriul dar legat de orasul in care traiti, tara, planeta aceasta.

Unde?Pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 30 ron

Ora? 18 30

Triunghiul celest sa va deschida drumul si soarele christic sa va fie calauza!!!!

Plutind pe apele Gratiei… duși de renii inspirației!!!!170 ron, 3 plutiri….incepand cu 6 dec.

Pentru o singura plutire, voucherul este de 70 ron.

Pentru toate terapiile de mai jos pot fi facute vochere-cadou pentru o sedinta, 3 sedinte sau mai multe. Ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice