Pasind pe drum celest, drum de lumina puteti accesa prin regresie, deschidere unimica, deja vu, deja conue, trialog, regresie…. sfera reamintirii. Ea ne conduce la contractele noastre de suflet, aratandu-ne in lumina constientei, temele noastre de viata, darurile, varful de munte. Dezvelirea este o alta sfera din roata cresterii in unime, ea rafinandu-ne acele tasniri de sens ce strapung timpul invitandu-ne sa exploram o epoca unde eram regi punitivi sau cercesatori smeriti legand trecutul de prezentul unimic si conducandu-ne in sfera constructiei acolo unde fundatia formata din faptele si intelegerile noastre cheama noi stalpi formati din triunghiurile-virtuti pentru ca la timpul potrivit acoperisul templului sa fie plin cu daruri.

Urmatoare sfera ne invita sa deschidem portile sincronicitatilor transformandu-le in unitati de sens.

Aici cuplurile se impotmolesc …in mici desincronizari generate de o filosofia de viata invechita sau credintele limitative sau generalizarile negative care ii scot din campul de sincronicitate…si stand pe dinafara triunghiului, a familiei divine parca nimic nu se aseaza, nimic nu infloreste, nimic nu rodeste. Nu poti inainta cu poveri netransformate in aripi de lumina. Portile se inchid si intregul plange.

In orice desincronizare conectati-va la varful triunghiului, la divinul trinitar cultivand linistea-predarea-iubirea. Ce se aseaza in cupa interioara?

A te conecta la varful tau interior inseamna a chema forte ceresti care sa sustina centrul cuplului, relatia insasi, povestea.

Ce virtuti pot aduce in gradina relatiei mele?
Ce intelegeri simt sa asez in pomul interior?
Care este triunghiul iubirii in care celalalt ar vrea sa fiu prezent?

Incepeti cu intrebari largind pasirea cu trialoguri, initieri, meditatii. Conectarea nu presupune sa apasati acelasi buton ci alte si alte clape ale pianului divin pana cand pe cea mai inalta melodie, sferele ceresti vor valsa.

In conectare, limpeziti, purificati, intregiti.

Ultima sfera a intelepciunii isi daruieste glasul cand toate triunghiurile de lumina au facut o hora frumoasa in jurul cuplului si cele doua sfere in zborul lor iau cheile sporitului pentru a deschide comorile materiei cu iubire, bucurie, unime.

….

Va invit pe 9 nov la ora 18 30 la un atelier dedicat reconectarii in cuplu si valsului sferelor.