Atunci cand incepe povestea,  femeia si barbatul vad TOTUL in celalalt adica ceea ce ‘SUNT EI DINTRU INCEPUT” Nu e o inselaciune. Sufletul recunoaste Intregul, Desavarsitul, Unul. Cei doi trec prin faza de plutire, semi-beatitudine, pentru ca unievrsul experimenteaza prin ei recunoasterea a ceea ce sunt, in potential, sinergia, unitatea.
Apoi, trecand de faza de indragostire, sufletul e uitat, se murdareste sau se impietreste… si ceea ce alegem sa vedem cu ochiul fizic e jumatatea nestiutoare, cazuta din celalalt, care nu poate hrani asteptarile exprimate de jumatatea care crezi ca esti tu. Aceste doua jumatati insa purced la drum alcatuind cuplul, o entitate noua in care realitatea intregului apare in toate momentele de intensitate a iubirii, de reamintire, de bucurie de a fi impreuna, de recunoastere a puterii lui Noi, de contopire cu sensuri, de vals, de cautari reale si transformatoare insa dispare ori de cate ori in aceeasi secventa de viata sunt si pretentii, conditionari, atasamente, proiectii, reprosuri.

Cuplul cel Nou, in care fiecare si-a atins potentialul de intreg si apoi au devenit UNUL, este aici cu NOI, in revelatia acestor vremuri. Este mai mult decat posibil sa il manifesti, fie ca esti deja intr-un cuplu, fie ca nu esti inca. Acesta are in spate multe lectii transformate in daruri si multe of-uri devenite salturi de intelegere si pe acestea le vom contempla, trai, simti, pe parcursul a doua zile.

Va invitam sa contemplati acum aceasta imagine, o sfera dansand cu o alta sfera, imbratisandu-se, contopindu-se si fuzionand in bucuria de a fi UNUL. Ce simtiti?

Atelierul conectiv la care va invitam, se deschide astfel:

Prima zi:

Partea 1 – ora 9:00
Cine Suntem?

Contractul Spiritual al unui Cuplu

Triunghiurile Schimbarii

Din ce se hraneste cuplul nostru?

Despre Trialog in Cuplu

Pauza de masa – ora 13:00
(vom gati cu totii impreuna, exersandu-ne competentele gastronomice in echipa)
Dupa masa, vom face o mica plimbare in padurea din apropiere sau ne vom odihni la umbra.

Partea a doua ora 15:00

Valori Dintru Adevar

Masti si chip

In sfarsit ne putem dezbraca de… Roluri

Smogul in Cuplu

Recunosc Puterea care Esti, Recunosc Puterea care Suntem

Incheiem ziua in jurul orei 19:00.
Cei care doresc, pot valsa cu un un mic foc purificator putand ramane peste noapte in Centrul Dharmakaya – cu amendamentul ca locurile sunt limitate si trebuie sa ne anunte in prealabil.

 Ziua 2

Partea 1 – ora 9:00

Cateva versuri… pentru Minunea care Esti

Acordajul Sfera Initiala

Triunghiuri limitative in cuplu

Cum imi pieptan starea inainte de a ma intalni cu NOI

Lectii, Daruri, Salturi de Intelegere

Pauza – ora 13:00
Vom reusi oare sa ne depasim performantele culinare din prima zi? 🙂

Partea a doua ora 15:00
Bucuria de a fi Impreuna-Unul

Taina Unimii

Ceea ce STIU ACUM DESPRE NOI

Scopul Nostru Ultim – ce alegem sa devenim

Incheiem povestea de week-end in jurul orei 19:00

Atelierul se adreseaza cuplurilor dar si minunilor care nu au inca partener si vor sa vindece acel Noi din Ei pregatind astfel drumul pentru Impreuna-Unul.

 Povestea pe care v-o propunem include trei acordaje: Triunghiurile Schimbarii, Sfera Initiala, Taina Unimii, mai multe meditatii si foarte multe trialoguri, Noi-Invitatii Nostri-Tot ceea ce Este.

 Inscrierile se vor face la adresa hello [at] frecventaom.ro. Acest pelerinaj pe varful  Cuplului se va realiza pe baza de donatie – cat simtiti si puteti pentru a acoperi cheltuielile de gazduire si povestea noastra. Mancarea si alte rasfaturi este de dorit sa le aduceti acolo – putand chiar sa va exersati rotunjimile gastronomice in marea echipa formata ad-hoc.

Locul ales?
Centrul de retragere si meditatie Dharmakaya
Sat Ciofliceni, Str. Voievod Menumorut nr. 11
Comuna Snagov, Ilfov

Centrul se afla la 30 de km de Bucuresti, putandu-se ajunge acolo si cu masina si cu mijloace de transport – Maxi-Taxi nr.  444 si 446 de la Piata Presei Libere.
Cei care vin fara masina sunt rugati sa ne anunte pentru a incerca sa ii ia cei care vin cu masina. Iar cei care vin cu masina si au loc si deschidere sa mai ia pe altcineva, sunt rugati sa ne dea de veste.

Cand? 4 si 5 august 2012.

Seminarul va fi reluat la inceputul lui octombrie la Casa cu Tei, Sarata Monteoru.

Va asteptam cu drag!