In fiecare an incepand cu 1 decembrie trecem cu totii prin evaluari ceresti care aduc sau nu globuri-intelegeri, globuri-daruri, globuri-bucurii in pomul christic. Aceste evaluari nu au nimic punitiv sau justitiar ele au loc la fiecare trei nopti, inainte de echinoctii si solstitii, la final de viata, ciclu, scoala planetara si inaintea unor evenimente cosmice.

Inteleptii care ne sunt alaturi ii cunoasteti deja, Mos Niculae si Mos Craciun cei care ne
stiu faptele de peste an si pot aduce sau nu in ghetute si in in pomul interior, o unitate de rabdare, cinci unitati de discernamant, 80 de unitati de intelepciune, bucurii ceresti si rodiri lumesti care toate sunt pe masura gandurilor, sentimentelor si a faptelor noastre.

Fiecare an este un sistem viu care isi are pastorii lui, o trinitate radianta. Si cand pasim in teritoriile acestei evaluari, triunghiul devine con si cei trei maestri, sfinti sau simplu calauze ne conduc la intelepti, numarul difera de la om la om, il aveti inscris in mandala numerologica exact in centru alaturi de cifra christica, acolo unde ne putem examina alegerile de peste an in legatura cu toate temele de viata avute.

Incercati sa desfaceti soarele acestui an, numindu-i fiecare raza: relatia cu fiica, relatia cu mama, relatia cu sotul, relatia cu profesia, relatia cu banii.

Ce alegeri ati facut?Cum le simtiti in viul acestui acum? Ce triunghi de virtuti puteti aseza pe fiecare raza? Ce globuri-daruri vi se dezvaluie din spatele provocarilor?

Inteleptii sunt sustinatori ceresti, stalpi de lumina, maestrii si inspiratori ai anului care a trecut, drumului facut, intregii vieti.

De obicei suntem atenti la globurile exterioare, ce mai cumparam pentru fini, la ce petrecere mergem de Craciun insa nu exteriorul ar trebui sa primeze ci verticala cereasca a anului cu toate bratele ei-lucrari in care pot miji globuri-daruri asezate de Maestrii-Intelepti.

Cand pasim in conul de lumina, Sfanta Prezenta ne atinge iar copilul divin din noi se trezeste, amintindu-si temele anului, lucrarile ceresti, viurile inaintarii. Inteleptii ne stiu pasii din triunghiul cu varful in jos si nu ne infiereaza ci ne dezvaluie in lumina constientei cu ghizii nostri aproape contractele de suflet, ragazul de timp pe care il mai avem precum si lucrarile noastre pe Noul Pamant.

Bucuria intoarcerii in conul Prezentei cu inteleptii aproape este atat de mare incat de multe ori in luna decembrie ne simtim plini de bucurie, elan, frumusete fara un motiv anume. Uneori ne spunem in adevar. …e spiritul Craciunului. Chiar el este…..si ne dezvaluie din aproape in aproape beteala cu temele anului 2017 dar si globurile-daruri, globurile-salturi de intelegere.

E important sa nu va blocati in 2008 cand a fost criza sau in 2016 cand ati divortat. Ramanand prinsi intr-o anumita situatie, anumite teme de viata au trecut pe langa voi, la fel si darurile lor.
Renuntati la intrebarea de ce mie?! Inlocuiti-o cu ce am de invatat din aceasta situatie pe care eu am atras-o. Care este binecuvantarea ei deghizata?!

Inteleptii nu ne reproseaza nimic, nu ne judeca ci doar ne dezvaluie contractele de suflet si ne lumineaza alegerile pentru a fi mai harnicuti.

Legandu-va de Ceruri in aceasta perioada prin post, rugaciuni, triunghiuri de lumina, veti simti cum se lumineaza temele anului la fel si rodirile lui.

Si daca va simtiti mergand incet puteti sa recuperati cu grai divin si pasire dumnezeiasca, tot ceea ce credeti ca nu ati reusit sa faceti.

Iertati, iubiti, imbratisati. Pomul dualitatii va pali( el este creatia triunghiului cu varful in jos) iar in locul lui veti simti pomul christic, pomul unimii, viul ceresc atingand totul cu multe unitati de sens.

Va invit pe 7 dec la un atelier dedicat pomulului christic si globurilor-daruri din cuplul cel nou, familiilor unimii.