Reiau cu mult drag tema rescrierii, stiloul divin fiindu-mi foarte drag.

Undeva pe aripile sufletului in zboruri pline de Talc,  se deschid întâlnirile la Centru cu Inteleptii, trialoguri care se fac in timpul somnului constient… in evaluarilor care au loc la fiecare trei nopti dar si când mai multe clase de spiritualitate conlucreaza pentru rezolvarea unei teme planetare cum este si Trecerea la care paricipa Civilizatii Luminatoare dandu-si Manutele intr-o lucrare Intregitoare pentru Noi-Toti.

In asftel de momente cosmice Inteleptii creeaza un Cerc de Luminite in jurul Centrului( Insasi Prezenta Trinitara care Radiaza) iar Fratii si Surorile noastre vin pe alte Cercuri conlucrând cu Totul in Sfant Numele Tau.

Daca ar fi sa priviti geometria unei astfel de lucrari ati vedea un triunghi cu un Centru stralucitor inconjurat de n Cercuri.

In asftel de ConCentrari adica intrari in Conul de Lumina pentru a Conlucra rescrierea Contractelor Noastre Spirituale este Posibila.

Insa nu o faceti pastrand vechile obiceiuri de gandire si actiune, egoism, atasamente, pretentii ci incercati sa accesati Triunghiurile Unimii sustinand Lucrarea Generala si pe cea Particulara.

Atunci când onorati Iubirea de Tot si Toate, Patrunderea in vers divin, Intelepciunea, povestea voastra poate uscata in plan afectiv va fi hidratata cu noi intelegeri cu descatusari cu dezlegari de drumuri.

Omul cu O mare isi poate rescrie contractul spiritual in lumina dezvelirii, desprinderii de micisme, asezarii in Unime.

Intalnindu-i pe Intelepti in jocul cosmic care ne cheama in lucrare prin trambita desteptarii, incercati sa fiti atenti la medalioanele pe care le poarta la gat si care semnifica rolurile divine pe care le puteti activa, darurile care va asteapta in zbor, insasi Maretia.

Atunci când coboara in structurile voastre visul din Unime el este o esenta lucrata de voi cu Inteleptii, o Intelegere pentru ca in Plan sa intre  o Initiere, un Acordaj, un Dar.

Cu siguranta unii dintre voi se simt prea mici pentru o astfel de largire, prea neimportanti pentru a vorbi chiar cu ei.

Dati jos acest val creeat de religii, eliberati aceasta credinta limitativa.

Poate ca ati citit sau nu articolul intitulat Comunicând cu Tata. Sfatul Inteleptilor. Undeva in voi acest articol-poarta va va ajuta sa aduceti in interior soarele unei vechi si noi intelegeri dintru Adevar.

Pe Intelepti ii întâlnim in orice Trecere nu doar când mergem Dincolo ci si in orice moment de Cotitura.

In versul acestui timp as vrea sa va spun ca Inteleptii ne sustin eforturile aducând in pocalul Sarbatorilor in Evaluarile Nocturne si in Toate Deschiderile-Guri Cosmice, unitati de Sens care Înnoiesc.

Prin intermediul initierilor, trialogurilor, atelierelor veti simti pagina lor, scrierea lor unita cu a voastra, interventia lor cereasca calauzitoare.

Intuitia este inteligenta multidimensionala care ne atinge Viata cu multa Intelepciune Traita. Ea traduce rapid cele n vieti de aici si de pe alte planete, aducând pentru taina lui Acum, o perspectiva sau o deschidere revigoranta.

Când va treziti dimineata si vi se activeaza ziua cu o chemare plina de bucurie, urmati-o. Cerurile va spun ca lucrurile au fost desenate Sus pentru a Cobora in Plan prin Voi in Impreuna-Una.

Inteleptii ne sunt alaturi in orice lucrare la Centru care atinge Orasul, Tara, Planeta, Universul.

Daca conlucrati cu Braul Maicii, Crinii de Lumina, Rugul cel Nears, Lacrima Iubirii, Insasi Valul in a deschide portile Iubirii in Bucuresti, Ramania, pe intreaga Planeta, veti simti cum in Pocalul Inimii se aseaza, intelegeri, extinderi si bucurii care vin doar de la ei Inteleptii si Prezenta Trinitara largind Versul Lumesc.

Inteleptii rescriu cu noi Trecerea si ne ajuta in a emite frumos in marea orchestra cosmica chiar daca momentan Cuplul Nostru nu se configureaza sau Calea inca Nu apare.

Fuzionand cu Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil veti simti ca participati la Marea Lucrare din care se va descarca in plan la Momentul Potrivit si Valsul pe care vi-l doriti.

Dupa Marele Vals vine Dragalasul Dans cu Omul chemat.

Si acum pentru ca sunteti la Centru…..e firesc sa rescrieti cu Inteleptii, Marea Trecere pentru ca apoi sa apara si Micutele voastre Treceri pastrand Bucuria, largind Elanul?

Va invit pe 13 oct ora 19 00 la un atelier de rescriere in Unime in lumina Treziei.

Alte informatii despre atelier le gasiti pe www.frecventaom.ro.