„Este un sistem inspirat de ISUS si de maestrii SF GRAAl; prin el ne este reamintit UNUl de dinainte de cadere. El se adreseaza tuturor celor care recunosc in spirit vremurile revenirii christice.

In aceste timpuri finale-initiale, acest sistem ne este oferit pentru a gasi cu bucurie si intelepciune drumul catre ACASA.

Sistemul ne deschide chakrele 8-14, ajutandu-se sa ne conectam la SPIRITUL PUR, simbolizat de SF GRAAl care este o energie de vibratie foarte inalta, venita acum pentru a ajuta umanitatea in MAREA TRANSLATIE.

Cele 14 porti de lumina prin care trecem in timpul initierii ne ajuta sa recunoastem Hristosul Launtric indepartand valurile care ne-au insotit de-a lungul intruparilor.

La initiere participa 33 de maestri ; ei ne vor duce acolo unde am fost candva dar am uitat. Sistemul activeaza 7 holograme christice.

Meditatia celor 14 porti

Imaginati-va o campie frumoasa cu multe flori. Pasarelele, zboara, crangul canta, cateva leagane in care se afla ingerasi sau fiinte frumoase, zumzaie. Peste tot pluteste sentimentul ca esti ACASA. Te simti limpede, linistit, te-ai regasit. In fata ta apare o poarta de lumina. Deschide-o si lasa-te ghidat de interiorul tau. Ce vezi? Ce simti? Incearca sa-ti reamintesti. Ce sentiment traiesti? Unde esti? Tu cine esti? Inchide poarta si deschide-o pe urmatoarea. Lasa-te ghidat de
sinele divin. Fii atent la darurile cu care esti intampinat, la numele care iti sunt spuse. Ti-i amintesti? Acum mergi mai departe si deschide a treia usa. Apropiete de ceea ce vezi.Traieste cu ochii sufletului ceea ce auzi. Fii aici, in aproape.

Fiecare usa prin care treci mai da jos cate un val. Dupa ce ai trecut prin cele 14 porti ai ajuns la Spiritul Pur reprezentat de Sf Graal. In fata ta 33 de maestri te intampina. Fetele lor sunt zambitoare, calde, frumoase. Traiesti un sentiment de contopire si recunoastere. Va stiti. Ati mai fost IMPREUNA. Va imbratisati si va asezati impreuna cu ei in jurul unei mese albe pe care se afla o cupa. Energia Sf Graal, aurie si suava se lasa peste voi toti ca o apa care va alinta, va managaie, va asculta, va limpezeste. Ea risipeste indoiala, teama, grija si toate emotiile negative. Putin cate putin puteti vedea ce se afla in cupa pentru voi. Va reamintiti?

Luati imaginea, darul, imbratisarea, ceea ce stiti ca este al vostru doar pentru voi si intoarceti-va. Sunteti ACASA.

Initierea presupune sa-i chemati pe cei 33 de Maestrii sa initieze persoana/le prezenta/e in Tainele Graalului.

Invocatia va deschide dimensiunea ca o cortina care se ridica si o energie aurie va patrande in universul celui care a pornit constient pe drumul catre Sinele PUR. Puneti mâinele pe umerii iniţiatului si lasati ca prin voi el sa primeasca acest acordaj. ( Energia SF GRAAL e cu tine!) Nu va indoiti de ceea ce dati. Aceasta cunoastere vine din TOT si il ajuta pe initiat sa se intoarca la TOT. Sentimentul care insoteste acordajul este de plinatate, suavitate, caldura, lacrima, recunostiinta.

Tainele SF GRAAL va vor fi revelate in timpul initierii si dupa in concordanta cu misiunea pe care o are cel ce participa la acordaj. (Sentimentul de IMPREUNA si ACASA vi se vor parea foarte familiare in ACUM. )

Cei ce veti dori sa aflati cine ati fost in preajma lui Hristos e suficient sa reluati drumul catre SPIRITUL PUR trecand prin cele 14 porti si veti afla.

Sentimentul de Apropiere care va apare dupa aceasta initiere fata de toti oamenii, planeta, univers va va elibera din inchisoarea egocentrismului, indoielii, racelii, disperarii, anonimatului. Veti stii ca sunteti in IMPREUNA nu singuri, veti adormi in IMPREUNA, veti lucra in IMPREUNA, veti iubi in IMPREUNA.

Aceasta energie va deschide sufletele, va lipezeste si lumineaza spiritele, va linisteste mentalurile si va innobileaza inimile cu noi sentimente.

Regasirea va va ajuta sa va desprindeti de lupta si sa traiti in sincronicitate. Veti sti ca nu mai sunteti pierduti, uitati, parasiti, pedepsiti intr-un colt.

Sistemul va poate aduce haruri/daruri care sunt energii potentiale ce se vor manifesta in functie de dorinta dar si de meritele voastre. Ele vi se vor revela in timpul initierii dar si dupa.

Apropierea de centrul vostru si implicit de ce ati fost si sunteti va deschide noi drumuri in IMPREUNA. Veti sti ce sa faceti pentru ceilalti ca sa FITI. Veti fiinta prin ei asa cum ati fost candva inainte de cadere. Veti recunoaste o mare bucurie in a fi cu CEILALTI.

Anumite cuvinte: Nimeni, niciodata, nimic, nu,-vi se vor parea straine sau veti simti ca v-au parasit. Veti tasni sa spuneti da, sa ajutati, sa oferiti suport pentru a manifesta initialul Impreuna.

NU uitati: Langa voi suntem noi, cei ce am hotarat sa vina ACUM acest sistem, pentru intoarcerea umanitatii la intelepcinea initiala. Rasplatiti crezul vostru cu aceasta cunoastere si primiti sa fiti IMPREUNA.

Totul redevine IMPREUNA aici ACASA!!!!”

Pentru cei care vor sa primeaca aceasta initiere, contactati-ne aici