„Inca inainte de a incepe initierea am simtit energia curgand si binecuvantand …Si desi mi s-a parut usoara trecerea la prima initiere, … acum am ezitat nitel, inainte de a trece prin porti.

… dar odata pornita, trecerea a fost extrem de rapida, si .. n-am mai ajuns in acelasi templu … E greu de pus in cuvinte senzatia. Eram o fiinta .. alcatuita din energie si Lumina … cu o structura ce semana cu .. cubul lui Metatron, dar si cu arborale sefirotic.. o structura geometrica complexa ce se contura intr-o culoare violet-purpuriu translucid in sfera de Lumina alba.

Si imi amintesc ca a inceput sa planga una dintre fetele care primeau initierile, .. si-atunci m-a trecut un fior, am avut sentimentul ca durerea ei si fiorul ei sunt si ale mele, si … un sentiment de iubire, extrem de profund. Si in acelasi moment am constientizat cat de extins era campul energetic…probabil al grupului, eram Unul.. si-n acest grup fiecare era localizat printr-o stea la nivelul inimii. Si acolo, de la inima la inima, am simtit ca puteam sa trimit toata iubirea si compasiunea de care eram in stare acelei fete … sa-i transmit ca totul e bine,.. si Iubire.

 Apoi pe o alee in acel Univers instelat in care ajunsesem, I-am intalnit pe Iisus si Maria Magdalena. Am ingenuncheat sa le primesc binecuvantarea… si-am primit din palma lor, in palma mea, Flacara Violet Argintie, de o culoare argintie stralucitoare cu irizari violete.

 Cum mi-e drag sa-i simt prezenta si ocrotirea, am recunoscut si prezenta lui Melchisedec… si mangaierea Maicii.

 Am intrebat care a fost darul meu dintai… si mi s-a raspuns ca suntem … Creatori…

 Si-atunci am vazut multimea de stele.. si galaxia, spirala de Lumina ce se rotea peste intreg grupul.

Din ea au inceput sa curga rauri de Lumina … din stele … peste fiecare participant, o lumina lichida aurie, ca mierea. Si-n interior am auzit o soapta referindu-se la  …“Apa Vietii”, … ce transforma si binecuvanteaza.

 Si-apoi m-am intors… „