Nu intelegeam de ce nu pot termina cartea care imi este atat de draga si care mi-a fost revelata din aproape in aproape in flow-uri, locuri binecuvantate, acordaje, calatorii in astral, meditatii: triunghiul energetic format din cele trei initieri Sfantul Graal, Sfera Initiala si Noul Pamant este abia acum activ 100 %,

Ma tot intrebam ce ar mai trebui sa mai adaug acestui proiect ca el sa primeasca si ultima binecuvantare din partea CERURILOR si intrand in realitate sa creasca Coeficientul de Centrare, Aliniere Intregire a Oamenilor pe drumul spre ACASA.

Am aflat acest lucru aseara in ceainaria Serendipity in timp ce dadeam una din cele 3 initieri la mai mult de 30 de persoane, in marea bucurie de a fi impreuna si de a primi cu totii daruri in TEMPLUL SFEREI INITIALE de unde am pornit si unde ne vom intoarce.

In orice camp de conexiune daca acceptam lucrarea lumilor subtile, vom primi, informatii, energii, haruri- si astfel vom avea o mai buna vizibilitate asupra bucatii de drum pe care o mai avem de parcurs.

Mare mi-a fost incantarea cand am vazut ca pe langa cadourile individuale,-oferite in timpul acordajului… se primesc si cadouri comune, ale constelatiei de suflete in care ai agreat sa fii, minuni care umplu sufletul de liniste, dragoste, generozitate, care dezlega drumurile si care ne implinesc.

Darurile comune au fost: comunicarea la nivel de suflet, fara orgolii si competitie, bucuria de a fi impreuna, coroana de lumina alb-purpurie, sfera intregitoare.

Stiu Acum ca dupa cele trei initieri din triunghiul energetic, Sf Graal. Sfera Initiala si Noul Pamant, oamenii vor primi la deschiderea portii, si alte haruri, potente, minuni intregitoare care ii vor ajuta sa paseasca in noile energii, Frumosi, Inteleptiti, Treziti.

Usile deschideti Usile si veti FI!
Camelia Radu