In cupa Sfantului Graal putem pune toate nemultumire, frustrarile, neiertarile, neiubirile noastre. Putem ruga cupa si entitatile de lumina care o insotesc sa transforme toate problemele noastre in iubire, nadejde, intelepciune. Putem alege si alte viruti care sa ne ajute in evolutie. Important este sa fim sinceri, deschisi si o chemam cu toata fiinta noastra. Prin initiere in Sf Graal dar si prin simpla intentie putem accesa acesta forta a transmutarii, eliberarii, asezarii, intregirii.

In aceasta cupa putem aseza orice experienta din care n-am reusit sa extragem lectiile, darurile si n-am facut astfel saltul de intelegere. Lasand aceasta informatie si energie in cupa, seara si sau dimineata, vom primi prin intermediul visului, intuitiei, revelatiei, coincidentei, raspunsurile de care sufletul si spiritul nostru au nevoie.

Meditatia celor 14 porti pe care o facem in timpul initierii in Sf Graal si dupa acordaj, singuri,- ne ajuta deasemenea sa intalnim darurile din viata aceasta dar si din alte vieti. Darul uneste cerul si pamantul din noi apropiindu-ne de SENSUL PUR. El reveleaza contractul initial, lectiile pe care le-am ales, misiunea pe care o avem, rolul oamenilor din viata noastra pe harta noastra de evolutie, el ne conecteaza la porti de lumina si ne ajuta sa translatam. Darul interconecteaza, reveleaza si hraneste. El nu trebuie pus in piept ca un martisor ci trebuie chemat clipa de clipa in viata noastra sa faca lucrarea cerurilor in noi. Pe Noul Pamant oamenii vor folosi ca moneda de schimb, darul lor. Sf Graal activeaza in lumina potentele noastre ajutandu-ne sa ca impreuna cu ele sa ne desavarsim.

Aceasta initiere ne aliniaza la frecventele noi ale pamantului. Putem cere entitatilor insotitoare sa ne ajute sa ne schimbam, sa ne centram, sa ne desavarsim. Intrand in simbolul intregirii vom primi energii si informatii care vor hidrata si inspira fiecare pas pe care il vom face pe spirala noastra evolutiva.

Cupa Sf Graal este si o poarta. Ea ne ajuta sa cunoastem SPIRITUL PUR si sa fim UNUL. Pusa intre doi parteneri aflati in conflict,..cupa trezeste, armonizeaza, aseaza. Ea echilibreaza yin si yang-ul unui cuplu si il conecteaza la frecventa intregirii lor.

Daca mergeti la o masa rotunda si vreti sa intelegeti care este sensul acestei intalniri, atunci puneti cupa intre voi si invitati. Veti accesa darul ei si va veti simti hraniti si impliniti fara a consuma ceva. Cupa limpezeste mintea si uneste in spirit. Cu ea noi suntem din nou, UNUL.
Camelia Radu