Nu am fost acolo insa am stiut prin bunavointa Cerurilor ca la ora 17 00 in ziua de 17 iunie in fiecare an, la Seuca, Maica Domnului se arata ‘la fiecare dupa puteri”, pentru a ne ajuta sa ne eliberam de neiubiri, neiertari, angoase, frici si alte probleme cu care ne luptam.

Acasa fiind am chemat in palmele mele energiile Maicii Domnului, le-am simtit cum m-au invaluit si am ramas asa prelungind bucuria si minunea, cateva minute…..adancita, linistitita, imbratisata, dialogand deschis si simplu, plutind, ascultand, primind. Imi doream sa fac o cerere catre Maica insa intreband-o care ar fi cel mai important lucru pentru evolutia mea mi s-a raspuns: sa te ierti.

La sfarsitul meditatiei, am inceput sa masor cu ansa care este iertarea pacatelor mele pe diferite subiecte, ex: iubire, sex, bani, profesie, copii si m-am simtit coplesita descoperind ca parametrii mei pitici se inaltasera semnificativ. Cerurile erau inca deschise si am primit mesajul ca orice om vorbind sincer si cu dragoste cu Maica poate sa primeasca tot ceea ce isi doreste si este spre binele lui suprem.

Un eveniment celest poate insaila toate sufletele de pretutindeni daca ele doar isi doresc sa se adape din plinatatea lui.

Camelia Radu