Septembrie ca orice luna de trecere ( noiembrie, februarie, martie, mai) scoate din incheieturile intregului organism planetar, vuiete, tipete, furtuni, uragane, emotii, dezveliri care nu vin pentru a ne speria ci pentru a ne elibera de multele retinute, evitate, negate, ignorate.

Este o descatusare a agregoarelor, o spalare si o limpezire a lor in Unime, o intoarcere Acasa.

Priveam Sfanta Marama cu ochi ceresti si graiul divin imi arata un drum aurit anul acesta dezvelit de cavalerii unimi apoi de copiii unimii pentru marea familie a Unimii.

7( 2017) este cel care ne indreapta coloana interioara, ne activeaza crucea, ne desface aripile, ne face constienti de maretia, forta, puterea noastra interioara, de darurile si de radianta frumosului vals pe care il putem face in Impreuna-Una, anul acesta.

Tot el in procesul de activare a verticalei ceresti elibereaza balastul emotional, nemultumirile, supararile, nealinierile.

In viul regasirii acest septembrie inchide multe teme de viata vechi si noi, a noua luna aducand si prefacere, nastere, renastere, chip nou.

Exact la echinoctiu in poala alegerilor cu mainile atinse de lumina putem sa ne rescriem pasirea dupa ce ne-am asumat fapte, experiente, povesti, istorii pline de durere.

Chip nou cauta si tara noastra si planeta si in acest proces de limpezire multe murdarii inchid Cerul insa doar pentru o clipa.

Procesul de spalare colectiva a fost initiat de Isus cu toate trinitatile radiante dand glas spiralei inaltarii care a atins toate portile acestei tari descuind si usile balaurilor interiori ce in aceste vremuri fac trecerea in lumina.

Un septembrie care a atins cele doua triunghiuri cel cu varful in sus si cel cu varful in jos cu multe valuri limpezitoare si inaltatoare.

Intrebati-va….ce scoate la suprafata aceasta luna? Ce va spune varful triunghiului? Ce daruri se despletesc in lumina regasirii? Ce limpeziri se fac? ce teme se inchid? Ce treceri va cheama?

Septembrie 2017 este o luna de inchidere, de bilant, de reglare, pentru a deschide apoi incepand cu 22, echinoctiul, un anotimp al culesului, al roadelor. Si da cu noi Arh Mihail separa fructele de pom ajutandu-ne sa le punem in panerul colectiv bucurandu-ne de stralucirea si gustul lor in Impreuna-Una.

Va invit sa imbratisati cu maini de lumina tot ceea ce vine catre voi, dat afara, plecari, tradari, boli, rafuieli, refuzuri, reprosuri, nemultumiri.

Suntem Iubire
Bucurie, Pace, Unime
Grai divin
Fii de Dumnezeu in
Impreuna-Una!

Septembrie este prima luna din triunghiul toamnei pastorite de Arhanghelui Mihail, parte din baza muntelui rodirii. El vine cu eliberare, limpezire si o noua asezare( fie intr-un job nou fie intr-o noua intelegere sau o paradigma noua).

Septembrie aduce la suprafata toate vechiturile interioare, toti monstruletii, neacceptatele si neprimitele din multe timpuri.
Si mana lui Isus din triunghiul Mariei-Anei-Ioachim ne deschide partile aducand prin copiii….. bucurii, trezii, intregiri.

In acest septembrie multe aresturi profesionale, relationale, de bani sau de cunoastere se dezvaluie, custile topindu-se si paznicii plecand doar in lumina constientei, a triunghiului cu varful in sus in care se fac si dezlegarile, eliberarile, trecerile in lumina.

Mergand cu Bucurania intr-o tabara de suflet, am descoperit ca lucrarea micutilor nu a fost deloc intamplatoare, ea facea demult parte din planul divin din insasi deschiderea unor porti si eliberarea pentru noi toti a aceea ce fusese retinut, priponit, legat …si iata acum se limpezea in bratele Raraului, Ceahlaului si Bucegilor, triunghiuri divine, graitori celesti.

Priviti acest septembrie din crucea care sunteti, triunghiul divin, sfera cuvantatoare. Ce vals se deschide in fata voastra?