Septembrie 2013 este o luna de incheietura plina de Sens pentru toti traitorii care au ca tema Marea Trecere. Pe bolta ei stralucesc urmatoarele triunghiuri: Recunoastere de Sine-Bucurie-Unime, Frumusete—Iubire-Adevar, Acceptare-Pace-Intelepciune, Schimbare-Asezare-Salt, Rabdare-Curaj-Vointa Divina.

Acest accelerator numit septembrie ne invita sa ne inchidem restantele, corijentele, repetentiile si sa intram intr-o noua clasa de intelegere care ne apropie mai mult de Marele Salt.

Este un declansator de schimbari pe toate planurile: daca mai sunteti inca legati de anumite situatii sau v-ati dat puterea unor oameni, veti simti cum colivia isi deschide portile sau falsul maestru vi se dezvaluie si voi sunteti invitati sa luati deciziile cele mai potrivite pentru evolutia voastra. Toate palierele vietii vor vorbi in clarul sufletului dezvaluindu-ne temele, darurile, unitatile de Sens.

Pentru spiritele harnicute acest septembrie vine cu bulevarde divine, pe care se astern frumoase reamintiri si bucurii intregitoare.Valuri de energie ne inunda viata, scoatand la suprafata, aspectele uitate care au nevoie sa fie asezate in configuratii noi.

Geometria acestui septembrie arata astfel: un cerc format din traitori de Sens care radiaza catre tot si toate, marturisind in Unime, Bucuria care Suntem, Iubirea care Suntem, Minunea care Suntem. Centrul radiaza prin Noi, Sinele Divin isi intinde bratele.

De jur imprejurul acestui manunchi de luminite vin pe cercuri mai multe familiii de lumina care au in misiunea lor Marea Trecere si Saltul Galactic. Daca priviti cu ochii sufletelui configuratia veti simti Prezenta Radianta care inunda Totul, cumuniunea cu Unul, Bucuria de a FI.

Sentimentul de Acasa ne cuprinde sufletele si buchetul de culori al Recunoasterii de Sine ne invaluie pasii.

Aceasta luna de incheietura este in lumina un pod, o trecere, o punte de la paradigmele limitative care ne-ati tinut prizonieri, secole la varfurile de Sens din energia Unimii.

Strada bine-rau, greu-usor s-a dezactivat. Omul indumnezeit straluceste.

Fiecare provocare capata Sens si fiecare emotie ne conduce in Gradina Temelor pe care noi le-am agreat cu ghizii nostri in opera de reintregire.

Daca alte luni de incheietura ne-au crescut sa spunem cu trei unitati de Sens, ei bine aceasta luna ne trece de la etajul 4 la etajul 14, imblanzind integrarile, reveland potentele, inundand viata noastra cu Bucurie, Iubire, Frumusete.

In aceasta luna Ra isi dezvaluie prin Contractele dintru Inceput, darurile pentru toti Traitorii de Sens care au in misiunea lor sa mearga pe razele lui pe toata planeta si in tot Universul sa duca unitati de cunoastere, sa activeze porti, sa modeleze reteaua, sa configureze, sa acordeze.

Fii si fiile lui Ra vor recunoaste in Unime puterea Ramaniei si mai ales misiunea ei pe harta Noului Pamant.

In adevar, Ramania este un taram configurat in Marele Soare Central si materializat de fii si fiicele lui Ra cu mult timp in urma.

Dintru inceput se intorc adevarile, dintru inceput se reconfigureaza hartile.

Sfera care esti Ramania incepe sa straluceasca si noi alaturi de tine in Impreuna-Una!