Cand eram micuta eram fascinata de mimoze, le consideram plantele care pot sa-ti raspunda in drag ceresc, cu multa iubire, in atingere desfacandu-si sensibilitatea.

Ma roteam adeseori in jurul lor descriind spirale si cautam sa le inteleg vorbind cu senzitivitatea lor. Intr-o zi taticul meu le-a schimbat pamantul si plantele au murit lasandu-mi parca in porii recunoasterii, talcurile lor….

Cand am ajuns in Bucuresti la facultate am simtit mimoza interioara si teritoriile sensibilitatii in dezvelire mi s-au aratat si in registrele bucuriei si in registrele durerii. Era mult deodata si uneori ma simteam rapusa de insasi delicatetea mea care parca nu putea transforma bolovanii provocarilor in aripi de viata si sens.

Am inceput sa inchid buchetele senzitivitatii simtind ca poti fi usor ranita insa am descoperit in poarta celei de-a saptea intalniri cu moartea ca in adevar sensibilitatea te ajuta sa fii un frumos receptacul in lumea divina, un primitor si un emitator si doar transformarea mesajelor in unitati de Sens pentru cei care le vor si sunt pregatiti trebuie facuta cu discernamant, stapanire de sine, responsabilitate.

In timp sensibilitatea mi-a revelat straturile subtile ale vietii, ochii ei interiori, buchetul de talcuri. In vers divin definitia ei este aceasta, deschiderea prin care accesam Sensul si bucuria cu care il revelam.

Nu va inchideti porii dezvelirii atunci cand vine multa informatie si nu stiti ce sa faceti cu ea.

Metasenzitivitatea intim legata de transconstient va va ajuta sa urcati durerea la Ceruri si sa o transformati pe pamant in bucurie de a intelege, de a patrunde, de a fi.

Fara registrele emotiilor, temele nu se desfac in viata noastra, nici darurile nici aripile intelepciunii.

Sensibilitatea in adevar te ajuta sa deschizi versul divin si sa vezi cauza pentru care in acest timp nu ai familie sau nu irumpi profesional sau nimic nu merge.

Ea este insasi poarta pentru intelegere.

Nu opriti aceasta deschidere catre insasi talcurile vietii chiar daca anumite dialoguri va fura din elanuri, va coplesesc, va intristeaza.

Retrageti-va un pic si contemplati durerea fara eticheta, fara judecata.

Ce informatie vrea sa se aseze in interiorul vostru?Ce parte din voi o refuza? Ce petala a intelegerii se dezvaluie?

Ajungand in Brazilia intr-un teritoriu al emotiilor am descoperit in harpa cosmica ca aceasta coarda a sensibilitatii da insasi Tonul pentru marea simfonie a Intelegerii, Patrunderii, Bucuriei de a fi.

Transformati sensibilitatea in unitati de Sens si veti simti cum puterea voastra interioara, irumpe.