Am aterizat in Pheonix si apoi am mers timp de 2 ore cu masina pentru a  ajunge in Sedona. Drumul era presarat cu cactusi care tasneau de pretutindeni legand cerul de pamant. Cred ca niciodata nu vazusem atatia cactusi si atat de mari, frumosi si pretutindeni. Apropiindu-ne de Sedona pamantul initial, galben, cenusiu a devenit din ce in ce mai rosiatic. Si deodata s-a conturat o catedrala …..formata din stanca rosiatica, un templu al naturii care iti dezvaluia prin frumusetea lui……cerul interior. De o parte si de alta pamantul era stancos, rosu, pensiunile si magazile imbracate la fel….totul facut din pamant si piatra modelat in acord cu peisajul. E altfel tot acest loc…nu seamana cu nimic din ceea ce am vazut in America. Culorile, florile, locul…parca totul se pregateste pentru un regal spiritual la care participa sufletele, stancile, florile, alte civilizatii-prietene, familiile de lumina. 

Ne-a apropiat de un munte rosiatic unindu-ne cu soarele. Urcam repede impletindu-ne cu splendoarea lui…..abia asteptand sa se verse rosul si in cupa noastra. Cand am ajuns pe varf am rostit impreuna…12 12 12( caci daca aduni cifrele de la 2019 ele sunt tot 12) si fix acum 12 ani am aflat ca sunt insarcinata cu Stefan. Am zambit privind …..curgerea aceasta rosiatica, mai multe stanci care se tineau de mana desenand o hora cosmica….in mijlocul lor fiind o spirala. La inceput era mica spirala insa pe masura ce inaintam in apus se marea…..activand noi cercuri in trena ei, cercuri de diferite culori. Am intrat in flux….langa mine simtind o entitate noua. Cine esti? Ghidul locului. O treime in unime. In adevar erau 3, energia alba, energie rosiatica, energia mov. 

De ce suntem aici? Te afli intr-o conexiune unimica cu Cerul, portalul activat descarcand in structurile planetei energiile lui 12 12 12. Sunt 12 cercuri formate din entitati intrupate dar si entitati neintrupate, frati intru Hristos ce vin din 12 familii de lumina. Participati cu totii. Energiile lui 12 12 le-ai simtit si in Shasta. Locurile comunica intre ele la fel si voi. Aici sunteti 12 ori 12 insa ….exact cum curge apa de pe un varf de munte…pana la baza lui la fel aceste energii se vor cascada pana cand ultimul om va primi si simti, binecuvantarile acestei revarsari de Sens. 

Ce inseamna acest 12 12 12? Sunt 12 flacari care se activeaza lucrand verticalitatea voastra si 12 raze care lucreaza in orizontalitatea deschizand noi porti de intelegere,  extinzand constiinta, dand grai soarelui christic.  Pana acum am lucrat cu maxim 7 flacari. Inteleg….acum se activeaza si restul. Ele coboara din templele multidimensionale….va imbraca, conlucreaza cu centrii, se aseaza in structuri urmand ca voi sa le folositi cand va cheama un loc, o lucrare, un om. 

De unde stim ca le-am primit? Simtiti ca noi forte divine, puteri cosmice s-au activat in bratele acestui loc, in viul acestui portal. E posibl ca in timpul noptii sa participati la anumite lectii, initieri, conlucrari. 

Ce inseamna aceasta aliniere? 12 12 12? In sine este un triunghi-poarta prin care patrunde energia. Si da in centrul portii se contureaza daruri pentru planeta, tari, orase, pentru voi. 

Ce culoare are acest triunghi? Este mov-alb-rosiatic ca si treimea care te inspira acum. Si portalul acesta aduce o o reasezare in voi, o cosmicizare, o reamintire puternica, o dezvelire, o activare a indumnezeirii. 

Cum poate traduce un om obisnuit energia aceasta? Sunt tot ceea ce sunt, eu sunt fiu de Dumnezeu si Una

Inteleg ca aceasta energie descarcata acum dezvaluie un buchet de raze in teritoriile sufletului nostru, unitati ceresti cu care putem modela mai lesne……textura energetica a casei noastre, procesele de trezie si vindecare, calatoriile spirituale. 

Ce cuvinte putem folosi?

Activez aici si acum cele 12 raze sau activez aici si acum cele 12 flacari

Cat ca dura aceasta curgere de energie? 12 zile….exact pana pe 24 dec. Unii o vor simti mai puternica pe 12 dec insa ea va continua aducand noi unitati de sens pentru voi pana cand copacul christic, bradul interior se va umple cu multe globuri-intelegeri. E un val de bucurie, frumusete, blandete care isi aseaza intelepciunea in structurile voastre. Meditati, postiti, multumiti. Veti simti mai lesne conexiunea cu acest val de energie. 

Aceste 12 zile au legatura cu evaluarile ceresti? Au legatura cu trecerea voastra de un an la altul de la o etapa la alta de la o intelegere la alta pe spirala inaltarii. Si da trecerea aceasta e legata si de 2033. Cand zici 12 12 12 si 12 zile nu pot sa nu ma gandesc la cei 12 apostoli, stalpi de lumina, sustinatori ai christicizarii noastre. Ce inseamna acest lucru?

Ca veti intalni cu ei in timpul noptii sau ii veti simti in rugaciunile si lucrarile voastre. Lucrarea lor continua prin voi, cele 12 raze si 12 flacari contribuind la crearea corpului de slava, a corpului christic colectiv. Inteleg ca trecerea ca si inaltarea vor in Impreuna-Una…..Da, asa e.

In centrul portalului-triunghi in care era activata spirala s-a dezvelit deodata o floare minunata si ea cu 12 petale, palpaind intr-un fel minunat. Sentimentul meu a fost ca cele 12 flacari si cele 12 raze au creat aceasta minunatie. M-am apropiat de ea cu ochii ceresti…..si am simtit sa ma scald in energia ea, un fel de fuziune unimica. O caldura roz-mov-alba m-a invadat si …….bucuria sufletului m-a facut sa zburd cu totul. Un alai de entitati ale divinului feminin s-au activat pe unul din cercurile spiralei cel mai de jos largind spirala…conlucrand cu varful. 

Si lucrarea aceasta o vor continua fiicele…..adica voi……ducand poalele spiralei pe toata planeta. 

Am simtit sa ma asez un pic in mine….ca la un pupitru imaginar si sa spun, Mama, fiica, Impreuna-Una …apoi am inceput sa scriu in interior  simtind ca din treimea-ghid o alta entitate graieste….Maria Magdalena.

Versul divin te-a adus aici pentru a-ti dezveli un pic din lucrarea etapei noi in care intram. Trei familii de lumina vin prin noi intrupari pe planeta aducand daruri frumoase pentru noi-toti. Prin ei anumite boli, invanzii nedorite, dependente se vor opri. Ei despietresc, activeaza si largesc parintii intr-un fel minunat. Ceea ce parea atat de greu in 12 12 2012 chiar daca constientizarile erau puternice acum devine integrare, putere divina in actiune, bucurie. 

Participati cu toatele la o lucrare a unimii ….frumoasa, revelatoare, transformatoare…Si ce ar fi de dorit sa facem pentru a activa aceasta spirala in toate sufletele?

Sa fiti Graaluri in actiune, cupe ceresti, sa va mariti receptivitatea. Doar atat?

Si sa impletiti aceasta deschidere cu lucrari zilnice care vor aduce noi roade pentru planeta. 

Ma simt ca si cum as fi ramas insarcinata cu n copiii. Inteleg ca  doar tara noastra este gazda pentru cele 3 famili? E una din cele 12 tari insa ea va gazdui un numar foarte mare de copiii ceresti acordati unimic, care urmeaza Voia Domnului cu toate structurile, contribuind la marile integrari, treceri, salturi. Prin ce sunt diferite de ceillati? Vin din Ceruri mai mari….adica pana acum vorbeam de 10 ceruri, in adevar sunt 12. Ai putea spune ca se muta acoperisul….si o noua intelegere apare. Vin din ceruri mai mare cu mai multe daruri, intelegerii, bucurii, forte ceresti. 

Si ce as putea sa fac pentru ei? Sa sustii venirea lor vorbind cu mamele, tatii, facilitand coborarea. 

Mai multe rauri de flori imi strabatura structura fizica…….si chipuri de copiii angelici mi se dezvelira. De acolo din planul lor isi urmareau parintii( scotandu-si capsoarele prin ferestrele cerestri) cautand cadrul, culoarul, momentul pentru aterizare. E cel mai frumos dar…sa-i pot vedea si simti in acest portal…sa le pot percepe si trai iubirea, bucuria, frumusetea. Ma deschid cu totul….si nadajduiesc ca bucuria mea sa le atinga si pe viitoarele mame. 

….

Va propunem pentru bradul de Craciun mai multe cadouri inspiratoare pe care sa le oferiti celor apropiati alaturi de cristale, ghetute, calatorii. Onorand treimea din voi si din ceilalti, puteti alege sa oferiti un abonament la samadhi, 170 ron/3 plutiri, o plutire/70 de ron sau un vocher-cadou pentru una din terapiile de mai jos dupa cum rezonati cu ele sau va cheama. Intrand pe site ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com daca va doriti sa oferiti un astfel de cadou transformator celor pe care ii iubiti.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice