Ne pregatim de o calatorie frumoasa in care triunghiurile trezitoare-translatoare ne deschid drumurile, ne desfunda ochii recunoasterii de Sine, ne sustin in lucrarea planetara pe care urmeaza sa o facem alaturi de familia de lumina in Impreuna-Una.

Este vorba despre Egipt, un loc minunat insa gatuit de tentatii, atasamente, neintelegeri.

De ce am ales ca Maestrii ai Trecerilor acest loc? Pentru ca in Unime, iubirea inunda totul iar temelia pacii e de dorit sa fie pusa peste tot.

Care va fi lucrarea noastra? Sa aducem in acest loc trinitatea care suntem, hranind reteaua cu energia mamei si a fiicei.

De ce?

Pentru ca energia tatalui a radiat in ciclul divinului masculin insa acum alte frecvente au nevoie sa fie activate.

Cum vom face acest lucru?

Lucrand cu darurile noastre in reteaua lor, activand Unimea care Suntem.

De ce noi? Pentru ca fiicele lui Ra au ales inca dintru Inceput sa faca aceasta lucrare.

Ce legatura are Ramania cu Egiptul? Suntem frati in Unime si avem aceeasi parinti si tara noastra fiind un maestru al trecerilor a primit aceasta misiune, de a ajuta si alte spatii sa faca saltul.

Cum se vor face aceste lucrari? Activand la centru, triunghiurile-intregitoare si de jur-imprejur Maestrii Trecerilor, familiile de lumina, protectorii Egiptului.

Ii rog pe cei care ne vor insoti sa-si identifice triunghiurile-calauza, sa lucreze pe temele proprii legate de Egipt, sa dea lumina acestei calatorii la niv ch 4, sa dea drumul darurilor lor in reteaua Egiptului atat cat li se permite si este spre binele cel mai inalt al tuturor.

In viul lui Acum, Egiptul ne cheama si noi imbratisam aceste frate cu drag, iubire, bucurie.