Ceea ce puteti face calatorind oriunde pe planeta este sa activati triunghiul divin descris de Mama, Tata, Fiu, Fiica si sa lasati ca sculptura sa se faca prin voi, in centru fiind tara, locul, taramul pe care il onorati.

Vizualizati un astfel de triunghi de lumina care acopera sa spunem orasul Rio de Janeiro sau intreaga Brazilie sau doar fluviul Amazon si lasati ca lucrarea mamei sa se faca prin voi, la fel lucrarea tatalui si a copilului.

Desigur aceste grairi ceresti nu functioneaza daca emiteti din triunghiuri inegale.

Cand sunteti Una cu Totul si Sfera care sunteti radiaza, Triunghiul-radacina poate lucra prin voi, descarcand in reteaua unui loc, Unitati de Sens Intregitoare.

Daca va cheama Triunghiurile schimbarii aveti pe site peste 1400 de articole la fel si in cartea cu acelasi nume. In plus initierile, atelierele conective si trialogurile va ajuta foarte mult sa simtiti nu forma, continutul ci fuziunile, contopirile cu Sferele activate in Triunghiuri de Lumina.

Daca folositi foarte mult lobul stang, lucrarea pe care v-am propus-o nu functioneaza. Creierul energetic, format din lob drept, lob stang al treilea lob trebuie activat si conectat la Centru. Doar asa simtiti chemarea, doar astfel puteti conlucra cu Totul.

In echilibru fiind puteti pasi in centrul Triunghiul Divin faptuind lucrarea Cerurilor oriunde ati fi pe Planeta.

Asa cum noi suntem triunghiuri inegale in anumite etape de crestere la fel si tarile ca sisteme vii pot manifesta prin tot si toate mai mult tatal sau mama sau copilul, chipul lor infoenergetic fiind usor de surprins dincolo de toate stirile, povestile de pe net, zumzaiala presei.

Odata de ati devenit triunghiuri echilibrate si emitente veti putea simti Centrul unei Tari, insasi Miezul si in aceasta corespondenta dintre Centrul vostru si Centrul Tarii veti afla si ce lucrari aveti de facut.

Exista desigur un timp optim pentru aceste lucrari si porti care vi se deschid pentru a ajunge in anumite locuri.

Cand nu sunteti pregatit? Cand vreti dar inca nu puteti, drumul nu s-a configurat, nu primiti inca banii, lucrurile nu s-au asezat. Inca nu sunteti primit de o anumita tara pentru a va face lucrarea. Si chiar daca ati ajuns e posibil sa nu simtiti ca interventia dvs rodeste.

Cand sunteti aliniat si Una cu Chemarea? Cand toate portile se deschid, aveti vant in panze si totul zburda in voi si in exteriorul vostru, drumul aurindu-se cu o ploaie de insight-uri. Uneori va puteti simti in lucrare ca o cascada de lumina, prin voi curg raurile Domnului si voi doar le asterneti poalele.

Si daca deja va aflati intr-un loc minunat si sufletul va cheama in vals ceresc….intrati, nu zaboviti.

Impreuna suntem Una!