E foarte important sa cresteti acest dar in baia de lumina a smereniei-bucuriei-recunostiintei, frumusetii-iubirii-credintei, faca-se voia ta-intelepciune-rabdare, cunoastere-generozitate-incantare. In felul acesta  fatele lui sunt slefuite devenind un diamant pentru elevarea noastra.

Daca dimineata ati imbracat o stare neplacuta si va doriti sa scrieti fara a virusa geometria celor care va citesc, atunci e de dorit sa va spalati interiorul cu meditatie, rugaciune, post, exercitii reiki, dialoguri cu ingerii si alte dragalasenii aducatoare de sens pentru a reintra in fluviul divin, transmitand astfel interlocutorilor doar armonie, pace, bucurie, frumusete, intelepciune, caldura.

Nu mai faceti din scris un cos de gunoi in care sa se uite si ceilalti. Daca simtiti ca vreti sa scrieti ca sa scapati de anumite dihanii atunci aruncati in foc ceea ce ati crosetat, nu mai raspanditi virusii, opriti caracatita.

Presa de scandal, stirile negative, blog-urile dedicate barfelor nu fac decat sa raspandeasca un cancer sufletesc, o boala a uratului , o deznadejde care ne contamineaza structurile, sufocandu-ne viata. Citind astfel de peisaje cu serpi, scorpii si balaurii nu facem decat sa invitam in casa interioara unul sau mai multi musafiri neplacuti: frica, neincrederea, judecata, comparatia, orgoliul, bovarismul, megalomania, tristetea, furia etc.

Haideti sa nu mai dam putere scrisului defulatoriu, scrisului contaminat, scrisului bolnav.

Darul scrisului s-a nascut in lumina si vine sa aduca doar lumina. El infloresteste si creste in Triunghiurile Trezitoare-Translatoare, mergand cu noi in Impreuna-Unul pe Spirala Inaltarii.

Scrisul din adevar ne trezeste fiinta de lumina  dezvaluind in cascade de inflorescente, minunea de A FI.

El conecteaza, reveleaza, intregeste, uneste.

Cand firul divin traverseaza scrisul, acesta devine un Aeroport pentru alte daruri, haruri, potente, un Dezlegator de SENS, un Prieten, un Maestru.

Priviti acest diamant si lasati-i frumusetea sa va parcurga geometria. In lumina lui, bobocul care suntem, infloreste.