Cand sunt chemata sa scriu imi apar uneori tesaturile ceresti ca niste fire frumoase impletite si simbolul, geometria, peisajul  pe care il voi patrunde imi este dezvelit mai aproape de mine avand ca fundal un continuum ca si cum ceea ce vad si apoi voi scrie este urmatorul tablou, din colectia Universului, cel mai potrivit pentru acest timp, cel mai frumos.

Imi place sa-l contemplu mai intai, sa-i simt stralucirea, cantecul, bucuria si apoi sa zbor scriind.

Uneori ma opresc in gradina pentru cateva clipe, alteori ascult o muzica minunata, innaripand clipa….

In astfel de momente ma simt Acasa, aerul este mult mai deschis si are irizatii alb-aurii, pasirea e fara greutate, timpul imi e prieten, spatiu este doar un con de lumina iar inaintarea pe filele ceresti in tesaturile creeate se face doar cu simpla intentie…..triunghiurile-pastor ma opresc pe aceeasi fila sau pe altele pe un aspect din mine, aratandu-mi lucrarea si indulcind chemarea cu un frumos zbor. De obicei vad trei unghiuri mai mult sau mai putin aerisite si apoi mi se dau uneltele pentru a merge mai departe si a dezveli urmatoarea fila.

Ceea ce vreau sa va spun este urmatorul lucru, fiecare pagina este a noastra, este insasi lucrarea revelata prin multi traitori de Sens.

Daca ne-am lasa grijile o clipa si am pasi in tesaturile ceresti lasand evenimentele sa se scrie prin noi am simti, bucuria de a zbura alaturi de Toti, bucurandu-ne de Totul.

Scrisul in Ceruri este tandrete, bucurie, frumusete este insasi valsul de lumina, dragul, linistea, regasirea.

Traducerea pe care o fac filelor ceresti este in grai divin si imi umple tot interiorul de multa bucurie.

Uneori raman in plutire lasand scrierea sa se faca de la Sine in muzica sferelor.

Scrisul este roua diminetii noastre, insasi sufletul tamaduit unit cu Totul.

Cand vreti sa scrieti, meditati, rugati-va, lucrati cu Triunghiurile Unimii.