Pregatirea mea pe tema pe care urmeaza sa scriu a inceput Demult insa continua in taina lui Acum in Somn, Meditatie, Trialog, Initieri, Ateliere, Calatorii.

Cu alte cuvinte pot fi pregatita continuu in registrele subtile pe 3, 6, 9 teme fara ca efortul mental sa existe. Cum se intampla acest lucru?

Odata cu activarea chakrelor transpersonale care se face in mod special prin initieri si cultivarea darurilor din Unime, supraconstientul tau poate aduce din bibliotecile divine, din acest Univers de o o alta planeta sau chiar din alt Univers, unitatile de cunoastere la care ai avut acces candva sau pe care le poti integra acum, pe merite, fara ca tu sa fii angajata fizic intr-un proces de creatie.

Poti incepe o astfel de lucrare activand cu simpla intentie, tema si pastrand cupa care esti deschisa sau te poti lasa in bratele fluviului divin, urmarind cu bucurie cum jeturile de cunoastere iti inunda structurile, alimentand cu combustibil divin fiinta de lumina care esti urmand ca tot ceea ce ai primit intr-un moment ales de tine, poate la 3, 5 zile dupa venire sau la cateva luni sa le descarci de la nivelul chakrelor traspersonale, folosind creierul energetic cu cei trei lobi pusi in sincronicitate, pentru tine dar si pentru ceilalti, impartasind in Unime.

Orice structura deschisa poate face acest lucru inmultind bucuria si generand in 3, 6, 9 planuri sau mai multe, adanciri, conexiuni, rezolvari.

Nu puneti catuse potentialul vostru. In flow, sfera care sunteti incepe sa valseze, suprapunadu-se cu alte sfere si aducand aici, multe unitati de sens.

Partea frumoasa a acestei lucrari este faptul ca va puteti ocupa de multe planuri ale vietii fara sa va simtiti epuizata. Si daca sunteti creative, acest flow va angajeaza nu doar toata fiinta, va ajuta sa va dezvoltati si alte daruri, vederea in viitor, clarul, calatoriile spontane, comunicarea in Unime cu alte civilizatii, bucuria de a fi etc.

As numi aceasta conlucrare cu cerurile, baie de lumina iar finalul, lucrari ale Unimii.

De ce spun asta? Pentru ca fiecare, articol, calatorie, atelier este o conlucrare cu multe entitati de lumina care sustin aceste bine-cuvantari pentru ca ele sa intre in registrul nostru incarcate cu lumina, atingand cu aripile lor cat mai multe suflete.

Fie ca Graalul care sunteti sa recunoasca aceasta bucurie in Ceruri si fara sa va indoiti sa va umpleti cupa cu multe intelesuri!