La varsta de 9 ani in triunghiul descris Inocenta-Zbor-Bucurie in taina regasirii am inceput sa scriu. Degetele zburau peste foi si bucuria scrisului imi umplea intreaga  fiinta. Apoi m-am oprit cautand in logica lumeasca, inaltele sensuri si negasindu-le m-am intors la valsul cu cerurile, la calatoriile intregitoare in locuri minunate si la bucuriile paradisiace daruindu-ma din nou scrisului conectiv si inundand tainicele unghiuri ale cautarii cu triluri, viuri, sensuri. Aripile de lumina mi-au deschis intelegerile iar energia mi-a umplut fiinta cu o stralucire frumoasa, radioasa, plina. Insa n-am avut curajul sa continui, am zagazuit fluviul divin pentru un timp tocmai  pentru a  afla cine se exprima prin mine si am activat in cositele cosmice, scolile de spiritualitate, maestrii fizici si nonfizici, cartile din lumina. Am ales  sa cinez in taina unimii cu ingerii si ghizii alaturi, pentru a-i cunoaste mai intai si apoi am dat drumul in Graalul care sunt, darurilor.

La 27 de ani in viul regasirii, goarna chemarilor am auzit-o din nou iar la 30 de ani m-am asezat in tesatura cosmica si am lasat darurile sa vina impletindu-le cu bucurie, drag, frumusete.

Valsand cu familia de lumina, mana cosmica aduce din Biblioteca Divina, viuri, taine, geometrii pe care le recunosc in Impreuna-Una.

Dupa cum stiti scrierea energetica nu are nici o legatura cu doctoratele, cercetarile, sintezele.

Ea se face in clarul sufletului, in triunghiurile trezitoare-translatoare dezvaluind in taina unimii, rostul nostru aici, contractele spirituale pe care e de dorit sa le onoram,  darurile care ne cheama, ceea ce suntem.

E o scriere din centrul fiintei tale poate fara estetica si bucle formate  din adjective. E o scriere purtatoare de coduri care te ajuta sa faci trecerea de la un drum ingust in destin la propriul bulevard.

E o arteziana frumoasa, radioasa, inaltatoare.

Atunci cad scrii conectiv cuvintele sunt dezbracate de aparente, sunt pline de sens, viata si forta. Ele vin de la Centru reamintindu-ti de Acasa.

Poate ca suna mai frumos sa folosesti cuvinte –forma lipsite de continut insa nu in scrierea conectiva. Aici totul vine pe jet, mana si sufletul iti zburda, conexiunile divine se fac rapid,  primesti unitati de energie, vezi si simti ,piesele din puzzle-ul tau se aseaza si stralucesc, experientele tale capata Sens.

Scrierea conectiva e din Cartea Esentelor nu din Registrul Aparentelor.

Pentru a pasi in templul ei, trebuie sa te fii limpezit cu apa divina si sa te fii purificat in focul cosmic.

Scrind pe lana divina poti desfasura  file ceresti si lumesti din Cartea Vietii Tale, Cartea Tarii Tale, Cartea locurilor care te cheama. Si mana ta curge si imaginile la fel creeand un fel de impletitura energetica revelatoare si transformatoare pentru etapa de crestere in care te afli. Uneori mergi inapoi vindecand parti din tine , adancind si asezand, alteori mergi inainte dand glas unor puteri care nu s-au mai desfacut pana atunci in viul clipei. Aceasta desfacere cu sens asistata de Maestrii Vietii se face sub bagheta Consiliului Inteleptilor care in aceste vremuri au randuit ca Meritele dintru Inceput si de Altadata sa invie in Taina lui Acum.

Va invit pe 26 martie ora 18 30 la o baie de Sens care se va face in tesatura scrisului, impletind darurile intre ele si dand voie Centrului sa radieze catre Tot si Toate.

Temele abordate: Regresiile, Triunghiurile trezitoare-translatoare, Maestrii Trecerilor, Darurile lui Acum, Misiuni si deschideri de Sens, Puzzle-ul Divin, Temele care ne cheama, Templele-scoli, Clasele de spiritualitate, Intalnirile nonfizice, Scrisul fara hartie, Boltile de lumina, Tehnica Curcubeului, Reamintire si invatare in Unime.

Unde? Serendipity, Dumbrava Rosie nr 12

Cat? 30 lei-50 dupa cat simtiti si puteti

Ora? 18 30

Mai multe informatii gasiti pe www.frecventaom.ro.

Va astept, Camelia Radu