Exista contracte de suflet care ne sustin in procesul reamintirii, dezvelirii, constructiei, sincronizarii, reconectarii, limpezirii, inteleptirii in cuplu. In trialog (eu-tu-varful triunghiului) sau in curgerea care impleteste sufletele, in viul regasirii, in natura, in spatiul din jurul manastirilor sau in preajma oamenilor inspirati, Graalul interior ne ajuta sa simtim conexiunile profunde create in alte vieti, puterea acestui Acum, varful de munte care ne cheama in Impreuna-Una.

Nu o jumatate fuzioneaza cu o alta jumatate si nici un sfert cu un alt sfert ci un intreg lumineaza, danseaza, straluceste si in valsul lui pe spirala unimii o alta sfera intra, se suprapune cu aceasta, de mai multe ori partial si apoi total pana la Marea Contopire. Dealtfel verighetele sunt exact acele sferute care se cheama tandru, complet in Unime si nu sunt jumatati ci cercuri ce ne reamintesc de Sferele care Suntem.

Intrand pe spirala inaltarii, sferutele isi dezvaluie contractele de suflet si incep sa construiasca perfect acordate la cel mai inalt scop care este indumnezeirea, pastrand conectarea la Unul-Una, imbracandu-se cu triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii pana cand marea fuziune se va produce. Aceasta este opera de christicizare in Cuplu.

O facem pe calea ortodoxiei imbracandu-ne cu nadejde-credinta-smerenie sau acceptare-iubire-faca-se voia ta sau alegem alte valsuri ceresti prin care triunghiurile divine exprimate de iubire-bucurie-unime sau caldura-blandete-rabdare sau iertare-intelepciune-discernamant sau clar-recunostiinta-bunatate sau bunavointa-predare-frumusete sa ne atinga Pasirea.

De obicei oamenii  se infierbanta, se supara pe Dumnezeu, Univers, Ceilalti, dau vina pe toti pentru soarta lor, nu accepta reusita altora sau se invinuiesc pe ei. Nu de aici insa porneste Zborul. Intrebati-va care este sensul, talcuirea, intelesul experientelor din viata voastra. Transformati-transmutati si transfigurati trecand dincolo de forma in teritoriul esentelelor.

In insasi procesul intregirii tale, un alt om se indumnezeieste si el emite catre tine creendu-se corespondente intre centrii vostri. Aceste nucleee de lumina se recunosc, incep sa faca valsul in Ceruri pentru ca apoi acest vals sa coboare, sa atinga pamantul, sa-si dezvaluie Frumusetea apoi Cerul si Pamantul se unesc prin ei, reveland in Unime, Patria Celesta.

Sunt trei tipuri de cupluri pe aceasta planeta insa doar doua recunosc acest vals si il fac pana la capat:  cuplurile de trecere ( cele care unesc vechiul cu noul) sunt cei care isi reamintesc si isi dezvaluie invatatele si neinvatatele, trecand prin mari provocari si inteleptindu-se cu ajutorul triunghiurilor divine si cuplurile unimii care stiu au mai parcurs roata unimii in multe existente iar acum impartasesc in grai divin atingand celelalte cupluri cu radianta lor. Cuplurile unimii au multa stralucire, varf si talc, viul lor atingandu-ne pe toti. Ele au fost Isus si Maria Magdalena, Isis si Osiris, Nefertiti si Akhenaton, Ay si Tiya, Thoth-Math si Shesat. Pe legea lui Unu au coborat au lasat din intelegerea-frumusetea-stralucirea lor si au plecat calauzind dintr-un alt plan salturile in Unime ale cuplurilor.

Ati simtit vreodata valsul sferelor in cuplu?
Ce s-a asezat dupa provocarile vietii in cupa interioara?
Ce insight-uri va calauzesc acum?
In ce triunghiuri se aseaza povestea voastra?

….

Va invit la un atelier conectiv dedicat cuplurilor dar si celor care nu sunt in cuplu insa se pregatesc pentru el. Povestea de mai sus va capata si chipul unui tabere care va fi in septembrie 2018. ( despre ea gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro)

Unde se va desfasura atelierul?

Str Ronda nr 8 Bis( daca locatia se va schimba va voi anunta prin intermediul Frecventei Om)

Cand? 9 mai, ora 18 30

Teme abordate: cuplurile unimii, valsul sferelor, reamintire in cuplu, fuziunea intima extatica, transformare-transmutare-transfigurare, trialog in cuplu, teme si praguri, spirale ascendente si descendente in cuplu, cum ne rescriem cuplul, casatoria divina

Ce ne aduce o astfel de experienta?

–  limpezire

–  dezvelirea contractelor de suflet

–  o hora a darurilor legate de relatia pe care o avem

–  o noua fila din cartea care suntem

–  exercitii zilnice pe care le putem face in cuplu

–  mai multa conectie, trialog, flow in valsul zilei

–  bucurie, revelatie, talc

– pentru unii dintre voi, experienta s-ar putea traduce in scriere conectiva, suflete care zburda, vals al sferelor, recunostiinta vie