Scrisul are multe file pe care le exploram viata dupa viata caci nu poate deveni dar si varf de munte si unime dupa o singura intrupare. Insa cele mai radiante voci ale lui vin atunci cand el se impleteste cu calatoria interioara si bucuria dezvelirii sau cu initierile si a impartasi sau cu atelierele conective si bucuriile inaltatoare sau cu rabdarea si iubirea dezvelind  triunghiuri ale scrisului pe care le-ai parcurs in alte vieti sau care se dezvaluie acum coborand in acest timp de trecere, intelegeri treimice care dau nastere la articole, carti, metaconsilieri, ateliere, calatorii cu chip divin, initieri ca Sf Graal, Sfera Initiala, Raza a 8 a, Cavalerii Unimii, dezveliri, bucurii, daruri ceresti.

Scrisul conectiv sau scrisul treimic este un vals cu sferele: intelepciunii si iubirii sau cu sferele blandetii si bucuriei revelandu-se ca sfera si parte din triunghi dar si ca roada a triunghiului, forta treimica in actiune. 

Ceea ce simt de cele mai multe ori este ca se scrie prin mine sau particip la marile melodii cosmice, dezvelind, traducand, modeland sau calatoresc si scriu cu penelul sufletului sau desarhivez si ma rescriu si asa iau nastere anumite articole talcuitoare. 

Sunt pasta, foaia si penelul prin care  triunghiurile ale Unimii se exprima. Si da ma bucur dar ma si nevoiesc pentru ca pe aceasta coala, Divinul Trinitar sa scrie. 

Exista maestrii ai unimii care vorbesc prin scrisul treimic, preoti ceresti, stalpi de lumina, graitori, deschizatori de porti, ghizi, modelatori in retea, stabilizatori, potentatori, luminatori de dincolo de val ce cauta o gura de cer si un penel aurit care sa cuvante pentru ei.

Scrisul e un har, vesmant ceresc, o putere in Unime, coborata in lume sa vindece, sa dezvaluie, sa inalte. 

Si toate fortele treimice care insotesc scanteia divina participa la scriere si rescriere in viul Predarii in radianta lui Faca-Se Voia Ta.

Seara dupa ce v-ati spalat in Triunghiul iertarii luati penelul divin si cereti ghizilor vostri sa va duca in Templul Schimbarii. Ce se rescrie in viul sufletului?

Calatorind in timpul noptii veti simti adeseori la intoarcere ca ceva nou s-a asezat pe coala vietii luminand pasirea.

Limpeziti-va in Triunghiul iertarii, intrati in valsul sferelor, multumiti. Fortele treimice insotitoare deschid adeseori valsuri cu sferele iubirii, intelepciunii, discernamantului  sau cu blandetea, caldura, rabdarea luminand chipul interior impletind Pamantul experientelor cu Cerurile Unimii.

In jurul varstei de 27 ani impletind profesia de psiholog cu cea de trainer si scriitor, muncind cam 16-18 ore pe zi chiar si in week-end intr-o seara in care parca cuvintele se oprisera la fel si gandurile…..m-am asezat pe canapeluta si am soptit predandu-ma cu toata fiinta mea.E prea mult. Ce sa fac, Doamne? Stiu ca nu ma lamentam ci pur si simplu am lasat plumbul interior sa plece activand spirala intrebarilor. Ce sa fac?

Am stat cateva minute intr-o tacere aurita  apoi in clarul interior deschis asemenea unui con de lumina s-a activat o geometrie graitoare: intra in flux. Cum sa intru? Lasa Gratia sa cuvante.

N-am insistat cu intrebarile pentru ca am simtit ca rafturile mele superioare primisera ceva, un ceva minunat. Inca nu stiam …ce anume insa deodata aparuse increderea ca pot curge fara sa citesc. Undeva in jurul varstei de 24 de ani renuntasem sa mai scriu in freamat, pe jet, in flux ca sa ocup de cariera dar si pentru ca nu vedeam inca entitatile de lumina care ma inspirau. Ma dezbracasem de flux insa iata ca acum revenise. Ma amuzam cumva in interiorul meu. Cum sa ma duc la managerii de resurse umane si sa emit fara sa citesc nimic, in spate fiind doar experienta-flow-bucurie sau flow-entuziasm- predare sau flow- iubire- incredere? Cu toate acestea am hotarat sa ma risc….Cunoasteam starea de flux de la 9 ani….o abandonasem de multe ori si ea revenise ….aceasta inseamna ca puteam macar sa incerc chiar daca acum flow-ul era in plan profesional.

In triunghiul divin practicam si la acea vreme postul-spovedania-impartasania sau postul-reiki-ul-meditatia. Si am pornit….sa emit pe teme de HR pe unde ochii mei de carne nu trecusera. Insa simteam ….ca ochiul celest din triunghiul cu varful in sus ma calauzea….aducand freamat, bucurie si o cunoastere din ce in ce mai puternica, mai vie, mai radianta care se dezvelea cu fiecare curgere lasand-ma coplesita, altfel, atinsa de aripile recunostiintei. Apoi am vazut triunghiurile de lumina care graiau prin mine, sfere ceresti, ceea ce numim Gratie sau Inspiratie, divinul lucrand, lacrimand, picurand …..graimea lui. Stiu ca dupa cateva flow-uri am simtit ca ….toate cartile de lumina ar trebui sa aibe un singur autor scris mare pe coperta…… Dumnezeu …Si de fiecare data ma atingea o dulceata, o bucurie, un freamat care ma facea sa radiez cateva ore sau cateva zile. Si valsul a continut si e viu….si cred ca cel mai dragalas moment …..l-as situa pe axa timpului in jurul varstei de 30 de ani cand dupa o initiere in scoala de energie universala ……am venit acasa si am inceput sa scriu cate trei zile vineri, sambata, duminica timp de 6 luni pana cand am incheiat cartea Coeficientul Multi. Nu am publicat-o insa radiaza in structurile mele ca un mic soare atingand cu razele ei multe articole. In acea perioada minunata imi amintesc ca posteam destul de mult, ma rugam si mai ales intram in predare( Faca-Se Voia Ta!)….Nu stiam niciodata ce voi scrie ….lasam simplu si calduros… flow-ul sa ma ghideze. De atunci starea de flux nu a mai plecat. Sunt momente cand vad geometriile din spatele articolelor si ma bucur dinainte stiind ca vine o sesiune de scris pe caii Gratiei si momente in care doar se deschide un clar in interior….ca si cum s-ar activa o camera interioara, aerisita, linistita, frumoasa…..si in acea camera sunt cumva asteptata….pentru ca in Graalul interior, Gratia sa aseze……bucuriile ei. Si da scrisul se impleste cu calatoria sufletului si recunostiinta sau cu meditatia si bucuria sau cu rugaciunea si dezvelirea sau cu initierile si darurile de lumina. Nu vine niciodata singur ci in trinitati radiante. Cand mi-am vazut vietile de scriitor am stiut ca totul e reamintire, dezvelire, conectare. Scrisul creste cand lucrezi cu triunghiuri de virtuti, bucurii ceresti, initieri si se subtiaza cand intri in triunghiuri de patimi cum ar fi droguri-bautura-sex sau bucle existentiale bazate pe un triunghi limitativ ce se repeta de multe vieti( ex: neiubire-neacceptare-neincredere).

Aceasta fiind a opta viata in care scriu sub ghidare…..recunosc ca nimic nu-i mai frumos decat sa calatoresti in Cerurile interioare. Trecerea de dincolo de val este plina de abundenta, frumusete, beatitudine aducand prin roua scrisului ……extaze creative, bucurii inaltatoare, frumuseti nemaivazute. Scrisul eliberator vine din sub si inconstient si el nu ar trebui dezvelit, e doar o forma de autoexorcizare ……scrisul inaltator are chip celest, e roada a triunghiurilor de lumina, e graimea divina care ne atinge sufletul, e bucuria varfurilor care se varsa in noi.

Puteti scrie si voi insa mai intai pregatiti-va in Ceruri. Pentru unii dintre voi acest lucru inseamna post-spovedanie-impartasanie sau observatie-contemplatie-meditatie sau predare-bucurie-initiere de lumina sau terapia prin plutire-luviom-mindsinergy sau initieri reiki-trialog-limpezire. Daca nu va spalati in triunghiul cu varful in jos, e greu sa va ridicati in triunghiul cu varful in sus pentru a primi …..scrieri ceresti. Personalitatea e mult prea zgomotoasa, acaparatoare, pretentioasa si pretioasa. Vizualizati ca sunteti un castel in care gazda e sufletul si gazdoiul e spiritul iar servitorii mintea, inima, corpul. Acesti servitori care detin cheile cuferelor abia asteapta sa plece stapanii de acasa pentru a face haos, petreceri, galagie. Cand sufletul si spiritul radiaza, servitorii isi ascund micimea, incep sa taca , sa asculte. Razele stapanilor ii ating si pe ei si in acest proces de imblanzire a lor….in castel intra multe daruri.

Starea de receptivitate se mareste …..limpezind, activand reamintirea, dezvelirea, conectandu-va, deschizand portile intelepciunii divine. Pentru ca ne aflam pe acest val mununat de inaltare, asezati intr-un triunghi al iubirii, smereniei blandetii …o cerere, un dor care va cheama, un dar pe care vi-l doriti. 

A scrie inseamna a accesa raurirea divina aceeasi cu care curati, dezlegi un om, ii dai o initiere, intri in trialog cu el sau o asezi pe o pagina sau mai multe luminand sufletul colectiv. 

Stiu ca se scrie mult si nu din Centru, din Miez, din Soarele Christic si de altfel acest scris nu transforma, nu transmuta, nu transfigureaza …….Marea Trecere avand nevoie de multi scribi celesti, dezvelitori, armonizatori, decriptori divini, canale, ghizi, stalpi de lumina care pot sustine opera de reintregire pentru a da grai patriei Graalului. E simplu sa scrii din masca, persona, crosetand fraze fara talcuire, propozitii fara varf de munte si este altfel, inaltator si transportator sa calatoresti in lumi subtile unde patrunzi cu sufletul si spiritul avand un pasaport luminic cu tine fiind doar canalul care se lasa atins de aripile divine traducand Cerurile in structurile oamenilor. 

Daca ma intrebati cine mi-a fost maestru in bucuria scrisului va spun fara tagada, Triunghiul.

El m-a gradinarit inca de la inceput. Noi toti am venit ca scanteiute divine insotite de forte treimice, triunghiuri care ne sustin evolutia pe toate razele vietii pana cand micuta luminita devine un soare christic. Da, Triunghiul mi-a fost alaturi dezvelindu-mi chipul cel mai inalt al scrisului mergand de la triunghiurle limitative, pana la cele potentatoare, trezitoare, ascensionale ale Unimii. 

Daca vreti sa scrieti sau sa va rescrieti viata incepeti prin a cultiva triunghiurile de lumina. Ce porti se deschid in viata voastra?