Vizualizati o hora formata din urmatoarele etape-sfere: reamintire, dezvelire, constructie, sincronizare/desincronizare, reconectare, purificare/limpezire, intelepciune. Sunt chiar pasii pe care ii facem in valsul ceresc-lumesc cu partenerul de viata. Ei pot urma ordinea de mai sus sau o alta, unica in conformitate cu temele de viata pe care le are de parcurs entitatea-cuplu.

Asezati-va pe o canapea si activati spirala intrebarilor in legatura cu fiecare pasire din viata voastra de cuplu: Ce am simtit cand ne-am imbratisat prima data? Ce reamintiri s-au asezat in Graalul interior? Ce s-a dezvelit ochiului divin? Ce am asezat in constructia templului cuplului? Pe ce tema simtim ca ne desincronizam? Cum ne reconectam? Ce triunghiuri de virtuti ne sustin procesul de limpezire? Ce varf de munte am atins in Impreuna-Una? Ce daruri se dezvaluie in valsul nostru de cuplu? Ce triunghi ne calauzeste pe noi ca, cuplu in aceasta etapa de crestere?

In chiar miezul acestui cerc format din sfere, va vor aparea acele unitati de sens, emanatii ale intelepciunii care se traduc in daruri vizibile sau mai putin vizibile pentru cuplu.

Cuplurile de trecere si cuplurile unimii recunosc valsul ceresc urmand fiecare etapa din roata cresterii unimice. Ei isi reamintesc contractele spirituale facute, temele pe care urmeaza sa le parcurga in Impreuna-Una, darurile urmand sa se dezvaluie din aproape in aproape. In viul constructiei templului cuplului este foarte important sa asezati ca fundatie o filosofie de viata cat mai plina de talcuire, de bucurie de a irumpe, de deschidere spre a explora varfurile de munti ale cuplului. Stalpii sunt formati din triunghiuri trezitoare, ascensionale, ale unimii iar bolta este plina de daruri dintru inceput de altadata care se dezvaluie in Acum, in viul treziei-recunoasterii de Sine-unimii.

Transformarea-transmutarea si transfigurarea aduc pe spirala ascendenta in Cuplu, noi chipuri ceresti, noi rodiri unimice care iau forma, cartilor, atelierelor, calatoriilor spirituale, emanatiilor pline de inteleptire care pot dezactiva din acel noi colectiv, cuplul de tip bou si belea, cuplurile inghetate, cuplurile care doar se chinuie, cuplurile de tip victima-calau pe scurt cuplurile biruite de destin care si ele isi pot rescrie partitura intrand in roata cresterii unimice, in insasi valsul sferelor.

Daca ar fi sa privesti doi oameni casatoriti doar cu ochii sufletului ei arata ca doua oua fluidice la nivelul fiecarei chakre fiind punti de comunicare subtiri, puternice sau rupte.

Atunci cand se face taina casatoriei in triunghiul descris de el, ea si sfanta Trinitate, relatia in potential o sfera primeste dupa chipul christic, trei pastori, trei sfinti, trei ingeri ca protectori si sustinatori ai evolutiei acelui cuplu. Deschideti-va cupa interioara pentru a afla rasfoind cartea vietii care sunt stalpii vostri de lumina. Ii puteti gasi si in calendarul ortodox in chiar luna in care v-ati cununat.

Cand apar desicronizarile in cuplu incercati sa mergeti la varful triunghiului ( Sfanta Trinitate) rugand pastorii vostri invizibili sa va sustina in refacerea puntilor acolo unde s-au rupt sau subtiat. Nu lasati sa creasca prapastia creata poate de orgoliu-suparare-neacceptare sau tristete-resemenare-neiertare sau impietrire-indepartare-neimpacare sau furie-nemultumire-neiubire sau neincredere-frica-evitare sau dreptatea e la mine-manie-nerabdare. Toate aceste triunghiuri limitative pot fi transformate in iubire-acceptare-iertare crescand lumina in cupa interioara prin rugaciune, meditatie, contemplatie, valsul sferelor, post, calea triunghiului, conectare.

Atunci cand apare o rezonanta malefica si dialogul nu se transforma in trialog ci in monolog cu tipat sau of, opriti-va respirati si retrageti-va un pic activand frecventa Dumnezeu sau varful Triunghiului. Nu va intoarceti la tema care a deschis in voi o emotie disonanta din viata aceasta sau din alte vieti decat dupa ce ati simtit un triunghi de lumina vibrand: iubire-blandete-caldura sau acceptare-bucurie-rabdare sau intelepciune-clar-discernamant. Si daca nu a aparut continuati rugaciunea, imbratisatul copacilor, postul sau alte lucruri care va apropie de Cerurile interioare. In vers divin, triunghiul dupa care suntem facuti cu totii, va glasui sustinandu-va urcarea catre varful de munte al cuplului.

In viul lui cele doua oua fluidice cu punti de comunicare la nivelul fiecarei chakre, se reface, se transforma, oul se sparge si sferele se reveleaza …..un tandru vals aparand pe o tema sau alta dupa cum cuplul isi dezvaluie internalizarile, darurile, salturile de intelegere.

Chiar daca desincronizarea dureaza o zi intreaga in apus in bucuria unui triunghi format din virtuti sau din initieri, mergeti imbratisati-l pe partener, mangaiati-va, deslusiti ce aveti de invatat impreuna dintr-o anumita provocare, bucurati-va pentru ce ati descoperit, cereti-va iertare unul de la altul, rugati-va impreuna, multumiti, vorbiti despre triunghiul iubirii in care celalalt ati vrea sa fie prezent. Nu folositi reprosurile, critica, etichetele negative expresii de tipul nu-mi pasa, tu nu stii, ai ramas la fel, nu ma atinge ce-mi spui, esti intotdeauna critic, m-am saturat, e groaznic, nu mai am incredere in tine, ma dezamagesti, ma faci sa ma simt mic/a etc

Pastrati frecventa recunostiintei punand lumina interioara doar pe ceea ce este minunat in acea situatie. Priviti chipul divin al celuilalt, cristiticizati relatia. Ce se aseaza in Graalul interior?

Muntele schimbarii poate fi urcat foarte usor cu fiecare triunghi de virtuti sau intelegeri pe care il descoperim in spatele unei provocari.

In fiecare clipa putem alege sa accesam spirala descendenta cu furie-nemultumire-neacceptare rupand puntile cu celalalt sau putem sa continuam drumul rotunjind fiecare pas, luminand fiecare colt, privind doar la varfurile relatiei, rodirile ei.

Nu va asteptati ca provocarile sa dispara. Ele sunt rezultate ale unor triunghiuri limitative prezente in voi de multe vieti. Nu acest lucru e de dorit sa-l cerem de la Ceruri, sa nu mai avem furtuni ca sa ne putem lafai in fotoliul confortului.

Daca simtiti sa accesati triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide-cere si ti se va da, rugati divinul trinitar sa va daruiasca blandete-iubire-iertare sau bucurie-caldura-acceptare sau rabdare-discernamant-intelepciune sau pace-putere interioara-empatie ca sa puteti trece prin ploile vietii frumos transformand lacrimile in sori interiori.

Urcand muntele interior veti descoperi in chiar valsul cu micutele sau marile intelegeri si alte forme de invatare in cuplu: invatarea in somn ( pentru aceasta e de dorit sa dormiti impreuna si sa meditati sau sa va rugati impreuna apoi sa cereti de la ghizii vostri sa calatoriti in templul iubirii sau in templul intelepciunii sau in templul bucuriei), invatarea prin cultivarea darurilor ( scris conectiv, imbratisam copacii impreuna, calatorii spirituale, gatim impreuna etc) invatarea in flow ( in orice pasiune care ne uneste cu Cerurile apare valsul sferelor, fuziunea cu divinul, starea de unime in care capatam rapid un insight, un evrika, o rezolvare de problema), invatarea prin trialog ( el-ea-marea sfera centrala) invatarea in triunghiul descris de post-spovedanie-impartasanie sau in orice triunghi de virtuti tradus in ganduri, sentimente inaltatoare, fapte unimice, invatarea prin a dezveli-a impartasi-a multumi Cerurilor.

Sunt multe forme de invatare, ele va vor fi revelate pe masura ce pianul interior al unuia ( chakra 1 e do, chakra 2 e re….si tot asa) se va acorda la harpa celuilalt fara pretentii, asteptari, conditionari.

Cand va asezati in pat seara pe umarul celuilalt spuneti in gand: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Unime, Dumnezeu-Una sau Sfanta Treime, Protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamatul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie sau Suntem Una cu Iubirea, Bucuria, Intelepciunea, Suntem Tot ceea ce Suntem, Noi suntem.

In masura in care simtiti ca sufletul va este sfasiat de o neiertare fata de partenerul vostru dati drumul astfel glasului interior: X iarta-ma, X te iert, Sfanta Trinitate vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Suntem Una cu Iertarea.

Nu disperati si nici nu aruncati cu etichete negative in celalalt sau in relatie. Intrand in triunghiul descris de victima-calau-distant invatarea divina inceteaza, puntile dintre voi se subtiaza sau se rup, apare suferinta interioara si apoi cea fizica.

In asumare cu intelepciune-iertare-iubire sau in orice alt triunghi format din virtuti, norii pleaca dand voie soarelui christic sa straluceasca la nivelul relatiei voastre dar si in voi.

……

Va invit in tabara de scris si rescris in perioada 7-16 sept.

Cost per persoana: 2200 ron (incluzand cazare  7 nopti, 4 stele in castel, 2 mese/zi, manual, ateliere conective), 1 noapte va fi in zona cetatilor geto-dace si o alta noapte cu cortul la Trovanti.

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com