Scriind pentru familia de lumina, mana mea aduce din Biblioteca Divina, sensuri, viuri, taine pe care le recunosc in Impreuna-Una.

Dupa cum stiti scrierea energetica nu are nici o legatura cu doctoratele, cercetarile, sintezele.

Ea se face in clarul sufletului, in anumite triunghiuri trezitoare dezvaluind in taina regasirii, rostul nostru aici, contractul  spiritual, darurile pe care le avem, ceea ce suntem.

E o scriere din centrul fiintei tale poate fara estetica si prea multe adjective. E o scriere purtatoare de coduri care te ajuta sa faci salturi de pe drumurile inguste din destin pe bulevardele divine.

E o curgere frumoasa, asezatoare, inaltatoare.

Acum cateva zile am fost intrebata daca accept ca textele care imi descriu atelierele sa fie coafate. Aproape ca mi-a raspuns sufletul, Nu.

Atunci cad scrii conectiv cuvintele sunt dezbracate de Ego, sunt pline de sens, viata si forta. Ele vin chiar de Acasa.

Poate ca suna mai frumos sa folosesti cuvinte –forma lipsite de continut insa nu in scrierea conectiva. Aici totul vine pe jet, mana si sufletul iti zburda, intelegi deoadata foarte multe lucruri, primesti unitati de energie, vezi, puzzle-ul tau se aseaza si multe alte lucruri capata Sens.

Scrierea conectiva tine de Cartea Esentelor nu de Registrul Aparentelor.

Pentru a pasi in templul ei, trebuie sa te fii limpezit cu apa divina si sa te fii purificat in focul cosmic.

Scrierea energetica este un dar pe care l-am sculptat in triunghiul descris de Maria Magdalena-Isis-Sarra si care tasneste prin tot si toate, Marturisindu-l pe Unu.