are forma unei spirale care tasneste din centrul triunghiului descris de Mama-Tata-Fiu si poarta pe cercurile ei, geometriile trezirii noastre.

Nefiind o scoala de tip piramidal cum este Infoenergetica unde fiecare grad este important pentru ca adauga inca o caramida in arhitectura cunoasterii, ea activeaza in noi, in ritmul nostru, daruri, haruri, potente, marturisind in Unime, Bucuria care Suntem, Frumusetea, Iubirea.

Si chiar daca pierzi un atelier, lucrand in divinul din tine cu triunghiurile care te cheama, aceasta Scoala te dezvaluie, te rotunjeste, te ajuta sa emiti din Centrul fiintei Tale.

Pe Spirala ei in bucuria Cerurilor, se dezvaluie 21 de initieri iar in Clarul Sufletului in Impreuna-Una,  triunghiurile Ramaniei si triunghiurile Planetare ne vorbesc.

Fiecare atelier se naste din dansul triunghiurile divine si fiecare calatorie este o bucurie, o revarsare de Sens, o marturisire.

Si daca intrati in acest vals veti simti Rostul vostru, va veti reaminti Bucuria de a fi, veti  aduce din Unime, Darul care Sunteti.

Lucrez in Triunghiurile Schimbarii de la 9 ani insa sunt constienta de aceasta lucrare de la 30.

Marturisesc ca fiecare lucrare in triunghiurile divine, te creste, iti da aripi, te ajuta sa zbori.

Si aceasta spirala se impleteste cu o alta numita Reiki, impletind din Ceruri, Maretia noastra.

In viul regasirii, cu multa bucurie va invit sa lucrati in acele triunghiuri trezitoare care va cheama mosind pentru voi, initieri, daruri, bucurii, sens.

Sa fim Gratie si Impreuna-Una!