Imi place sa-mi insotesc copiii in templul in care ei impreuna cu spiritele cu care au agreat sa sa intrupeze in aceste vremuri, ne scolesc pe noi, parintii. Intrarea intr-o astfel de lume se face in somn, meditatie, initiere. Aici ti se dezvaluie greselile pe care le faci si cum e de dorit sa actionezi ca sa cunosti frecventele intregitoare ale rolului de parinte.

Daca va veti culca din cand in cand impreuna cu maestrii vostri-mici veti afla mai lesne ce strategii de aliniere, centrare si inaltare puteti accesa pentru a va intoarce Acasa, Impreuna. M-am gandit de cateva ori daca tacerea mea meditativa nu cumva ii deranjeaza sau ii limiteaza pe micuti si telepatic din centrul lor am primit raspunsul ca ei participa cu toate structurile lor la lucrarea mea in lumina, mosind ca spirite nasterea Sf Graal, a Sferei Initiale si a lucrarii intitulate Triunghiurile Schimbarii. Le multumesc din suflet.Stiu deja tot de la ei ca imi pregatesc si alte surprize-intregitoare.

Pe langa aspectele luminoase ale intalnirii noastre, ei ma mustra adeseori pentru toate tiparele de gandire si actiune cu care le incorsetez evolutia lor si implicit a mea. Dragostea, ascultarea glasului launtric, armonia si zambetul sunt principalele coduri de acces la a fi Impreuna, Fericiti.

Deasemenea adancitoare si revelatoare sunt toate calatoriile noastre in spirit si trup in care ei imi dezvaluie comorile mai putin dense insa nelimitate ale Planetei, Daciei si Omului Trezit.Lucrarea lor in frecventele Noului Pamant este mare, coplesitoare si inaltatoare.

Fiul meu ma acordeaza la energiile acestui spatiu sacru in care m-am nascut Acum iar fiica mea ma ajuta sa activez cunoaterea pe care am primit-o in alte vieti pe aceasta planeta si pe altele. Impreuna ei aduc din lumina pentru mine si familie, coduri de acces pentru Marea Translatie.

Aceasta trecere de la o dimensiune a fiintarii noastre la alta este pregatita si sustinuta in primul rand de ei, minunile noastre aparent mici. Multi parinti au simtit aerul serafimic, heruvimic, inaltator al copiilor nostri care poarta in aure, purpuriu, auriu. argintiu culori care depasesc registrul obisnuit de expresie al celor sapte chakre. In dragostea lor mare ei au coborat in registrul nostru ca Impreuna sa fim Unu.

Uitandu-ma la ei, aliniata si limpezita stiu ca aceste vremuri finale-intiale sunt in adevar, roditoare si graitoare pentru intreaga umanitate iar ei sunt asa cum simtim si vedem, Mari Calauze.
Camelia Radu