Toate provocarile noastre fac parte din scoala vietii pe aceasta planeta si toate lectiile pot fi transformate in daruri si salturi de intelegere pentru noi toti in Impreuna-Una.

Desi suntem in clase de spiritualitate diferite adeseori invatam impreuna sau dam testele cu un coleg mai sprintar care ne poate ajuta sa facem trecerea.

Si nu exista competitie in acest trialog, eu-tu-Sursa ci doar bucurie-regasire-talc.

Imi este  drag sa-mi recunosc fratii dintru lumina, colegii mai harnici ca mine dar si pe cei care ma cheama in banca lor energetica sa-i ajut cu ghizii mei alaturi sa puna degetul pe nodul sau nodurile aparute in anumite triunghiuri karmice si sa le dezlege.

Si totul se face in contopire, fuziune, iubire.

In Unime toate restantele sunt bucurii intregitoare si toate trecerile sunt frumuseti, paradisuri, regasiri.

Uneori simt graba de a ne onora temele mai repede si atunci grabesc pasul cu Maestrii Vietii, ai Trecerilor, ai Timpului alaturi.

Meditati pe simbolul infinitului cu trei petale. Apropiati-l, vorbiti cu el, contopiti-va.

Centrul vostru recunoaste acest simbol iar Trinitatea interioara il imbratiseaza.

In taina lui Acum, scoala divina ne hraneste toate palierele, frumusetea ei radiind in Tot si Toate.

Uneori ma activez ca profesor, alteori ca invatacel, alteori  ca tesator in reteaua planetara sau modelator cert este ca din garderoba divina primesc multe roluri si toate sunt minunate, inviorand clipa, dand Sens, Drag, Bucurie, Drumului.

Cand ma uit la colegii mei de clasa si le spun pe numele spiritual, teatrul karmic se dezactiveaza revalandu-ne frumusetea lor din Unime. Si ne regasim ca fii ai domnului, cocreatori si lucratori in lumina.

La scoala divina nu exista dusmani ci doar potentatori, nu exista pedepse ale Universului ci doar provocari, nu exista ceilalti sunt de vina ci doar teme care ne cheama sa fie onorate.

In taina lui Acum, orchestra divina isi cheama elevii sa imbratiseze cea mai frumoasa partitura….a evolutiei in Impreuna-Una.